Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
  • Z bloga: SandraFrej.com

    Pierwszy miesiąc 2018 za nami – czas na podsumowanie! 🙂 Styczeń to miesiąc.. który lubię najmniej. Cieszę się, że jest już za nami! Czas na luty – Tłusty Czwartek, Walentynki, moje ...
  • Z bloga: Mostek w kuchni

    Przyprawy są bardzo ważnym elementem każdego posiłku. Nie tylko ze względu na fakt, że nadają smak potrawom i sprawiają, że są one smaczne. Większość naturalnych przypraw ma pozytywne ...
  • Z bloga: Kulinarne przygody Gatity

    W grudniu w nowootwartej restauracji na warszawskim Żoliborzu odbyła się premiera najnowszej książki Darii Ładochy pod tytułem "Nowoczesna kuchnia polska". W trakcie naszego spotkania ...
  • Z bloga: Kulinarne przygody Gatity

    W dzisiejszym zabieganym świecie doceniamy różne produkty, które ułatwiają nam życie na co dzień. Do takich produktów należą między innymi artykuły spożywcze, półprodukty czy też ...
  • Z bloga: R'n'G Kitchen

    Dzisiaj otrzymaliśmy przemiłą paczkę śledzi, które nomen omen uwielbiamy <3, od Seko. Z pewnością wykorzystamy, tutaj wielkie Dzięki ( bo nie musimy już przygotowywać ), rybę po grecku...
  • Z bloga: SandraFrej.com

    Dobry wieczór… jeszcze w listopadzie! Tym razem post podsumowujący miesiąc wrzucam już dzisiaj. Powód jest prosty – od jutra zaczynamy świąteczne szaleństwo czyli #Blogmas2017 – posty ...
  • Z bloga: Two Broke Sisters

    Chilli con carne to jedno z tych ratunkowych dań, które przygotowujemy, kiedy nie mamy pomysłu na nic innego. Zawsze wychodzi i zawsze smakuje. Lubię przygotować większą ilość i jeść przez...
  • Z bloga: R'n'G Kitchen

    W zasadzie o produktach Seko rozpisywać się nie trzeba. Produkty najwyższej jakości bronią się same. W najbliższych dniach pokażemy w jaki jeszcze inny sposób można je wykorzystać. ...
  • Z bloga: Dzieje kuchennej Wiewióry

    W ubiegły czwartek miałam przyjemność wziąć udział w warsztatach organizowanych przez markę Electrolux i promujących nową kampanię Taste&Share. Warsztaty prowadził Julian Karewicz i...
  • Z bloga: Smakademia

    Artykuł Wysoki sodzie. Parówki z papryką Tarczyński. pochodzi z serwisu smakademia.
  • Z bloga: Dzieje kuchennej Wiewióry

    W połowie nieobecności Córci, na początku remontowego szału pozwoliłam sobie na chwilę wytchnienia i skorzystałam z możliwości wzięcia udziału w warsztatach Akademii Smaku ...
  • Z bloga: Kulinarne przygody Gatity

    W czerwcu wraz z innymi blogerami kulinarnymi mogłam się przyjrzeć z bliska jak wygląda produkcja naszej polskiej wołowiny, Sokołów zabrał nas na ciekawą wycieczkę do Zakładu ...
  • Z bloga: Kate's Kitchen

    Potraficie już zrobić takoyaki i okonomiyaki – zróbcie więc górę jedzenia, zaparzcie herbatę i przenieście się wraz ze mną w japońskie góry. Będzie długo… Zapraszam: Po 3 dniach w ...
  • Z bloga: Z Kuchni Do Kuchni

    Hiszpańska kuchnia pachnie przyprawami. Tymiankiem, czosnkiem,bazylią, cebulą, pietruszką. Wbrew pozorom nie jest to kuchnia pikantna. Hiszpanie, Portugalczycy, podobnie jak Włosi, celebrują...
  • Z bloga: Smaczne Zdrowe Wyroby Domowe

    Wędzarnia, grill i piec chlebowy   - beiot 2017/2018   Nowy projekt i zadanie do wykonania! Spróbuję połączyć funkcjonalność i wygląd. Zobaczymy czy spodoba się Wam mój nowy ...
  • Z bloga: Moje Kuchenne Rewelacje

    Dzisiaj mam dla Was egzemplarz książki "Kuchnia Staropolska" od Grupy Wydawniczej Foksal (Wydawnictwo Buchmann).  Najpierw parę słów o samej książce - całkiem świeże jeszcze wydanie ...
  • Z bloga: Fotokulinarnie

    Od kilku miesięcy mam przyjemność użytkować wolnowar firmy Crock-Pot®. Po tym czasie mogę Wam zdać relację i przedstawić moją subiektywną ocenę. The post Recenzja wolnowaru Crock-Pot ...
  • Z bloga: Moje Kuchenne Rewelacje

    Dzisiaj dzięki uprzejmości Wydawnictwa Publicat prezentuję Wam najnowszą książkę Katarzyny Bosackiej "Bosacka po polsku. Nowoczesne przepisy kuchni polskiej".Autorka - ambasadorka polskiej ...
  • Z bloga: Moje Kuchenne Rewelacje

    Dzisiaj mam dla Was recenzję książki niezwykłej - książki o smakach, obyczajach i historii Wileńszczyzny i Polakach tam mieszkających. Oprócz świetnych przepisów (zaraz i o nich), ...
  • Z bloga: Obiektywnie o niczym, subiektywnie o wszystkim

    W ostatnich latach coraz więcej w Polsce organizowanych jest targów żywnościowych. Można by pomyśleć, że jemy coraz więcej ale przede wszystkim coraz większą wagę przykładamy do tego co...
  • Z bloga: Kulinarne przygody Gatity

    Mogę otwarcie powiedzieć: to były jedne z lepszych warsztatów kulinarnych w tym roku ! Tematem przewodnim był kurczak Zagrodowy z Podlasia, a przygotowaliśmy go na rożne sposoby z ...
  • Z bloga: Dzieje kuchennej Wiewióry

    Czy macie czasem tak, że wracacie po całym dniu do domu i na myśl o staniu przy kuchence godzinę lub dwie aż ciarki Was przechodzą? Ja niestety tak miewam odkąd wróciłam do pracy i w domu ...
  • Z bloga: Dzieje kuchennej Wiewióry

    Prawie dwa tygodnie temu miałam przyjemność wziąć udział w bardzo mięsnych warsztatach w Akademii Smaku.Organizatorem spotkania była marka Sokołów a testowaliśmy nowa linię produktów ...
  • Z bloga: Cookmagazine

    Każdy włoski region charakteryzuje się swoimi tradycyjnymi przysmakami. W Neapolu zjemy najlepszą włoską pizzę, zaś w Bolonii koniecznie musimy spróbować potraw w sosem bolognese. A co się...
  • Z bloga: Cookmagazine

    Książka ,,Make Cooking Easier. Przepisy na cztery pory roku" autorki popularnego bloga to zbiór doskonałych, sezonowych przepisów i autorskich, fantastycznych zdjęć, które pobudzają nasze ...
  • Z bloga: Cookmagazine

    Zaręczyny powinny być jednoznaczne. Nowy etap życia dla Violet i Toma jest czymś więcej niż zwykły stan narzeczeństwa – to niełatwy eksperyment gastronomiczno-psychologiczny. Artykuł ...
  • Z bloga: garnek-bez-dna

    Dla każdego coś innego. Mama miała w planie zrobić krokiety a ja jej zmieniłam koncepcje na karminadle czyli klopsy z ryżu i indyka. Do tego sosik z pieczarek zagęszczony siemieniem lnianym, a ...
  • Z bloga: Cookmagazine

    Pomysł na książkę Doroty Dardzińskiej, autorki bloga Widelcem i nożem, był genialny w swojej prostocie. W wielu rodzinach kucharki - choćby nieświadomie i często przyjaźnie - rywalizują ...
  • Z bloga: Cookmagazine

    Kiedy los sprawia niekoniecznie miłe niespodzianki trzeba przekuć je w to, co może zmienić życie na jeszcze lepsze. Agnes odważnie, choć nie bez łez, dodaje do życia kilka kropel soku z ...