Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
  • Z bloga: Kuchnia Starowiejskiej Gospodyni

    Lubicie ? Już raz podałam przepis na czerwoną kapustę, tamta była na słodko. Dzisiaj będzie tradycyjnie i bardzo pysznie. Tak się składa, że modrą kapustę przygotowuje podczas jesieni, w...
  • Z bloga: zadanie-gotowanie

    Jakie to musi być fantastyczne uczucie mieć syna, który doradza w wyborze haseł :) Moje dzieciaki nie interesują się tak bardzo działalnością mamy, ale mają za to wiele innych talentów :) ...
  • Z bloga: Aromatyczne Podróże

    Sos słodko-kwaśny z cukinii i papryki do słoików Składniki:  ● 1 kg czerwonej papryki ● 1 kg cebuli ● 3 kg cukinii ● 1,5 szkl. octu ● 1 kg cukru ● 4 słoiczki koncentratu ...
  • Z bloga: Sportowi Smakosze

    Witam, witam! Wyspane? :) Dobre humory o poranku? Kawa wypita? Może herbata?A ktoś już po porannym spacerze z czworonogiem? :)Dzisiaj piątek więc nie widzę ani jednego powodu do smutku! ...
  • Z bloga: Ugotowane Pozamiatane

    Gdybym miała godzinę więcej każdego dnia, chciałabym przygotowywać weki, czyli słoiki z daniami na zapas. Jeden raz poświęcamy trochę czasu, ale potem mamy całą półkę pysznych opcji. ...
  • Z bloga: Akademia Smaku Bella Bis

    Mieszankę Grillową Bella – Bis, stosujemy do marynowania mięs, w celu nadania żywności delikatności, kruchości i wyjątkowego smaku. Mięso można namoczyć z użyciem alkoholu (piwa lub ...
  • Z bloga: eintopf

    Świetna do kanapek, mięs.10 szt. Waszych ulubionych pomidorów, 10 posiekanych plastrów wędzonego boczku, 1 posiekana cebula, 2 rozgniecione ząbki czosnku, 2 łyżki octu balsamicznego, ...
  • Z bloga: My Blueberry Corner

    My Blueberry Corner by "jagodzianka"       Wczoraj wróciłam z Budapesztu. To był udany wyjazd pod wieloma względami. Dużo zwiedzałam, jadłam wiele węgierskich dań i bardzo dobrze ...
  • Z bloga: R'nG Kitchen

    Aromatyczny sos z żółtych papryk pasuje do dań mięsnych oraz rybnych. Składniki 2 szalotki 2 żółte papryki pół łyżeczki cukru brązowego 1/8 l rosołu drobiowego szczypta pieprzu ...
  • Z bloga: Ostoja Lasu

    Kto z nas nie jadł "Fasolki po bretońsku"? Chyba nie ma takiej osoby, która by nie wiedziała z czym to się je. Sprawa jest niezwykle prosta i smakowa! Najważniejszą rzeczą jest tu dobra ...
  • Z bloga: Kulinarne przygody Gatity

    Dziś zapraszam na zdrowy zamiennik popularnych sklepowych kostek rosołowych z mięsem. Wprawdzie tego co przygotowałam nie można nazwać kostką, tylko raczej pastą, ...
  • Z bloga: Kuchenna Wyspa Smaków

    Amatorom meksykańskiej kuchni już na wstępie wyjaśniam, iż tytułowe mole nie mają nic wspólnego z sosem czekoladowym ani z krajem jego pochodzenia. Przedmiotem dzisiejszych rozważań ...
  • Z bloga: Moje Kuchenne Rewelacje

    Nowa zmodyfikowana wersja leczo - tym razem z cukinią w wersji mniej pikantnej - bo to taki stereotyp, że co węgierskie to pikantne :) Każdy może sobie wszak doprawić na talerzu :)SKŁADNIKI1 ...