Targ Smaku

  • Z bloga: Cztery lewe ręce w kuchni

    Miało nie być już dżemów w tym roku, ale kiedy na sklepowej półce uśmiechał się do nas rabarbar nie mogliśmy sobie odmówić. Plan na dżem był od początku sezonu na rabarbar... ale ...
  • Z bloga: Przepis Na Talerzu

    Bardzo prosty i szybki dżem z Rabarbaru .Kiedyś ten przepis znalazłam w jakimś piśmie ,a że ostatnio rabarbaru mam sporo postanowiłam zrobić  z niego właśnie dżemy i podzielić się ...
  • Z bloga: Milion Smaków

    Rabarbar ma smak nieco kwaśny i według mnie dlatego może być podstawą pysznego dżemu. Do tego rabarbar jest doskonałym źródłem błonnika, witamin A, C i E, kwasu foliowego, potasu, wapnia, ...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    To zdecydowanie mój ulubion dżem! Połączenie kwaśnego rabarbaru z cukrem i prawdziwą wanilią jest zachwycające i niegdy się nie nudzi. Nie wiem jakie przemiany podczas gotowania zachodzą w ...
  • Z bloga: przyzielonymstole.blogspot.com

    Od kilku lat na naszej działce rośnie rabarbar, który co roku obradza prawie dokładnie w takiej samej ilości (niewielkiej). W tym roku przyniesiono mi dokładnie kilogram rabarbaru z którego ...

Prowadzisz bloga kulinarnego? Dodaj go do Targu Smaku i inspiruj innych swoimi przepisami!

×