Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
Bardzo prosty i szybki dżem z Rabarbaru .Kiedyś ten przepis znalazłam w jakimś piśmie ,a że ostatnio rabarbaru mam sporo postanowiłam zrobić z niego właśnie dżemy i podzielić się ...
Miało nie być już dżemów w tym roku, ale kiedy na sklepowej półce uśmiechał się do nas rabarbar nie mogliśmy sobie odmówić. Plan na dżem był od początku sezonu na rabarbar... ale ...
Rabarbar ma smak nieco kwaśny i według mnie dlatego może być podstawą pysznego dżemu. Do tego rabarbar jest doskonałym źródłem błonnika, witamin A, C i E, kwasu foliowego, potasu, wapnia, ...
Co roku dostaję dużo, dużo rabarbaru. I co roku robię z niego dżem. Różne dżemy - klasyczny - tylko z rabarbaru, skandynawski z dużą ilością imbiru, oraz ten - rabarbar + jabłko. Jabłko ...
To zdecydowanie mój ulubion dżem! Połączenie kwaśnego rabarbaru z cukrem i prawdziwą wanilią jest zachwycające i niegdy się nie nudzi. Nie wiem jakie przemiany podczas gotowania zachodzą w ...
Od kilku lat na naszej działce rośnie rabarbar, który co roku obradza prawie dokładnie w takiej samej ilości (niewielkiej). W tym roku przyniesiono mi dokładnie kilogram rabarbaru z którego ...