Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl

Fasolę po bretońsku uwielbiałam już jako dziecko zajadać ze świeżą bułką . Mama w domu przygotowuje gęstą , mąż zażyczył sobie ją w rzadszej wersji bez zasmażki. Za to dodałam pieczarki a przecier pomidorowy przesmażyłam na maśle .Wyszło bardzo smacznie.

Fasolka po bretońsku z pieczarkami Składniki: 0,5kg. fasoli białej piękny jaś 0,5kg. boczku wędzonego 1 długie pętko cienkiej kiełbasy 2 cebule 0,5 kg pieczarek 400ml. przecieru pomidorowego 2 łyżki masła 2 łyżki suszonego majeranku 2 ... czytaj więcej>