Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
  • Z bloga: AniaGotuje.pl

    Poznaj mój sprawdzony przepis na najlepsze włoskie ciasto do pizzy, najpyszniejszy sos pomidorowy oraz cały proces szykowania i pieczenia cudownej pizzy na cienkim cieście. Tym razem będzie to ...
  • Z bloga: Ugotowane Pozamiatane

    Dziś kolejny deser dla osób, dla których najlepszym deserem jest śledź. Jeśli potrzebne jest coś na specjalne okazje – urodziny czy wystawne świąteczne śniadanie, to najlepiej sprawdzi ...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    Chleb pizzowy z salami, który zaplotłam na kształt chałki, z różyczkami w środku tego przeplatania – prawda, że efektownie? Bardzo prosta rzecz, banalna wręcz, a efekt daje bardzo ...
  • Z bloga: Zmacznego

    Od około dwóch lat sama piekę chleb bezglutenowy. Moje początki z “dobrem powszednim” miałam raczej trudne, chociaż smaczne. Mimo, że bochenki z zewnątrz wyglądały bardzo obiecująco, ...
  • Z bloga: Around the flavors

    Przyznam się,że od czasu do czasu lubię zjeść jakiegoś fas fooda, ale staram się ,żeby był on jak najmniej ociekający tłuszczem lub dodatkami typu 'E'. Zarobiłam pitę ,a jak już jest ...
  • Z bloga: Ugotowane Pozamiatane

    Taka kanapka z opiekacza to bardziej wypasiona wersja zwykłych tostów. To prosty posiłek drwala, idealny na działkę, ale wystarczająco hipsterski, żeby móc podać go gościom.   Składniki ...
  • Z bloga: Tak po mojemu, chilli samolubne gotowanie!

    Widziałem wiele wariantów oryginalnego włoskiego przysmaku – pizzy. Pizzeriniki, bułeczki pizzowe, babeczki pizzowe, paluchy pizzowe, bagiełki, chipsy, prażyny ect… ale ja zrobiłem coś ...
  • Z bloga: StrefaUlubiona

    Wielkanocny stół w każdym domu jest zastawiany inaczej. Oczywiście są pewne podobieństwa, ale przecież smaki i gusta bywają różne. Moją podstawową zasadą kiedy rozpoczynam kuchenne ...
  • Z bloga: Bez konserwantów

    Dziś zachęcam do przygotowania nietypowego tortu – bo w wersji wytrawnej. Potrawy niezwykle popularnej zarówno w Szwecji, Estonii jak i Finlandii. Fantastyczna alternatywa dla ...
  • Z bloga: Znane ciasta pod lupą-blog z ciastami

    Dziś coś na wytrawnie:)Naturalny i zdrowy produkt bez konserwantów:)Pyszny keks pieczarkowy.Możemy spożyć go z czerwonym barszczykiem bądź po prostu zjeść bez niczego:)Keks oprócz ...
  • Z bloga: the food time

    Read More Artykuł chrupiący żytni tost z patelni z szynką, serem brie i awokado pochodzi z serwisu thefoodtime.
  • Z bloga: Skarbnica Smaków

    Chleb ten podaje się w Serbii w towarzystwie sarmy, czyli bałkańskiego odpowiednika naszych "gołąbków".Mnie "srpska proja" bardziej przypomina słone ciasto niż chleb, przynajmniej taki chleb,...
  • Z bloga: Codzienne Gotowanie

    Zapraszam na pyszną turecką pizzę na cieniutkim, chrupiącym cieście z farszem z jagnięciny, warzyw i aromatycznych przypraw. Upieczone chlebki podaje się z surówką z kapusty i sosem ...
  • Z bloga: Z Kuchni Do Kuchni

    Mistrzostwo świata takie kanapki,mówię Wam. Dobre na wszystkie uroczystości i spotkania. Właściwie nie są pracochłonne, ale czasochłonne na pewno. U mnie były czasochłonne, gdyż ...
  • Z bloga: IzaTuGotuje

    Schab Dojrzewajacy bez dodatku tłuszczu Okiem dietetyka patrzę i nie wierzę! Wszędzie milion sposobów jak szybko schudnąć..  Najlepiej biedny człowieku schudnij w 1 dzień bez ...
  • Z bloga: Tak po mojemu, chilli samolubne gotowanie!

    Dlaczego piszę o kanapce? przecież każdy potrafi zrobić kanapkę – i tu jest błąd! nie każdy potrafi zrobić kanapkę a na dodatek brak tej wiedzy jest przekazywany z pokolenia na pokolenie, ...
  • Z bloga: Słodki Kompromis

    Kukbuk-owe pluchy drożdżowe skradły moje serce w mgnieniu oka, zdjęcie zgrabnych, ciemno-złotych mini bagietek na płóciennej ściereczce nie musiał długo mamić moich zmysłów. Moje wyszły...
  • Z bloga: MamaUgotuje

    Nie chcesz podawać na imprezie typowego pieczywa. Może spróbuj zaproponować taki chlebek. Jest bardzo łatwy do podzielenia. Smakuje wyśmienicie i prezentuje się lepiej niż zwykły chleb. W ...
  • Z bloga: AniaSmama

    Potrzebujemy chleb tostowy ( może być też zwykły chleb) … pieczarka pokrojona w bardzo cienkie plasterki,salami,ser żółty i śliwka wędzona … na jedną kanapkę ok 1/2 śliwki pokrojonej ...