Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
  • Z bloga: Okiem Blondynki by McBlondi

    Ostatnio w moje ręce wpadł stary przepiśnik mojej Mamy, który okazał się niesamowitą skarbnicą smakowitych przepisów. Znalazłam tam przepis na kotleciki kapuściane, który zaciekawił ...
  • Z bloga: Z Kuchni Do Kuchni

    Ta kolorowa kolacja to jeden z ulubionych posiłków moich córeczek. Jajka sadzone w warzywach na patelnię z dodatkiem tartego parmezanu lub sera typu oscypek. Wyśmienite, po prostu pyszne. No...
  • Z bloga: GREEN GOODIES

    Pomysł na lekki makaron z wykorzystaniem cukinii. Spaghetti z cukinii przygotujemy bardzo szybko. Dzisiaj przedstawiam Wam wersję tego makaronu z dodatkiem pesto z bazylii. Jeśli nie macie w domu ...
  • Z bloga: Zdrowo i aktywnie

    Któż z nas nie kocha placków po węgiersku prawda? 😊 Placki ziemniaczane z mięsistym soczystym gulaszem mmm..Oczywiście i ja sobie nie odmawiam takich smakołyków, ale żeby nie lecieć ...
  • Z bloga: Tajemnice smaku

    Najprostszym sposobem na przygotowanie kalafiora jest gotowanie i okraszenie już ugotowanych różyczek zasmażoną bułką tartą na maśle. Mniam…. ale można jeszcze prościej… Kalafiora ...
  • Z bloga: GREEN GOODIES

    Pyszna pizza na spodzie z brokuła to idealny pomysł na lekki i kolorowy posiłek. Taka pizza sprawdzi się idealnie nie tylko dla osób, które są na diecie. Jest smaczna i aromatyczna. ...
  • Z bloga: Healthy food explorer

    Jedne z najprostszych placuszków jakie robiłam, bardzo puchate, delikatne i po prostu pyszne. Idealne np. kiedy zostaną nam białka, bo akurat żółtka wylądowały w innym wypieku lub deserze ...
  • Z bloga: FitSweet

    Ach… co to był za tydzień… a dwa ostatnie dni to już istne szaleństwo. Najpierw pączkowy maraton, a następnie ciągnące się niczym włoska mozzarella objadanie pizzą. No ale jak sobie ...
  • Z bloga: health-fit-life

    Witajcie, z okazji Światowego Dnia Pizzy przygotowałam dla Was pizzę do zrobienia w dosłownie w 5 minut. Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie do zrobienia a dodatki możecie dodać takie jakie ...
  • Z bloga: smaczne-zdrowe

       Kaczka w pomarańczach, to nasze kolejne smakowite odkrycie. Nigdy wcześniej nie przygotowywałam kaczki w ten sposób, choć wiele razy o nim słyszałam. Gdyby nie znajomi, pewnie nadal nie ...
  • Z bloga: Kuchnia Roślinna | Vegan Taste

    Wsiadłem dziś na rower i pojechałem do znajomej. Oboje lubimy dobrze zjeść, więc szybko podjęliśmy decyzję, że ugotujemy coś pysznego. Ponadto jesteśmy wielkimi fanami makaronów, ...
  • Z bloga: Kuchnia Roślinna | Vegan Taste

    Dzisiaj, chyba ostatni raz w tym roku, na blogu pojawia się królowa jesieni – dynia. To warzywo jest dla mnie bardzo wyjątkowe. Przypomina mi smak dzieciństwa – pysznego kompotu z dyni ...
  • Z bloga: Kuchnia Roślinna | Vegan Taste

    Największym fanem szpinaku był marynarz Popeye – bohater komiksów i kreskówek, któremu szpinak dostarczał  nadludzkiej siły i energii do działań. Jednak na nim lista fanów się ...
  • Z bloga: Kuchnia Roślinna | Vegan Taste

    Wczoraj na Instagramie zapytałem moich obserwujących, czy próbowali kiedyś dań przyrządzonych metodą stir-fry. Tylko 1/3 użytkowników odpowiedziała, że tak. Z tego prostego powodu ...
  • Z bloga: Kuchnia Roślinna | Vegan Taste

    Wiele osób obawia się przejścia na roślinną dietę – dla nich to ogromna przepaść, często mówią sobie: jak porzucić przepyszne mięso i jeść tylko kwiatki? Przecież te dania są ...
  • Z bloga: Marchewkowe Pole

    Gołąbki z kapusty włoskiej z kaszą gryczaną niepalona, pieczarkami i warzywami. Szklanka kaszy gryczanej niepalonej ugotowana al dente 300 gram pieczarek 1 cebula warzywa z rosołu( ...
  • Z bloga: rabarbarowo

    Przepis na Tofu z Marynowanymi Warzywami na pierwszy rzut oka może wydawać się skomplikowany, ale zdecydowanie do takich nie należy. Nie ukrywam, że marynowanie warzyw na szybko to był mój ...
  • Z bloga: Ola la LCHF

    Jak się okazuje brukselka ma tylu samo zwolenników, co i przeciwników
  • Z bloga: Lamarida.pl

    Chilli sin carne, to po prostu gęsta zupa bez mięsa, za to pełna warzyw. Nafaszerowana proteinami z fasoli i soczewicy, bardzo sycąca, a dzięki przyprawom wspaniale rozgrzewająca. W mojej ...
  • Z bloga: Be Fit Be Strong

    Mało kto nie lubi naleśników. Na słodko, czy na słono zawsze trafiają w nasze serca. Dlatego chciałabym zaproponować Wam dzisiaj ich zdrowszą, wytrawną wersję, z mąki orkiszowej, z ...
  • Z bloga: Kuchnia Elexis

    Ostatnio pisałam Wam o moim zakupie – o książce Alaantkowe BLW. Jestem nią zachwycona, ponieważ zawiera przepisy na potrawy, które smakują nie tylko dzieciom. Pasztet warzywny z amarantusem ...
  • Z bloga: Sportowi Smakosze

    Piękny poranek! Ptaki może nie śpiewają, ale za to.. lekki mróz na zewnątrz, auto trzeba będzie skrobać, haha.. :)Drzewa w końcu mają chwilę spokoju - wiatr nie szaleje już :)I ile ...
  • Z bloga: Zdrowo i aktywnie

    Dzisiaj wpadłam na pomysł przyrządzenia obiadu z moich ulubionych składników, ale w wersji 2 w 1. U mnie takie posiłki sprawdzają się idealnie w podróżach, bo czasami mam na prawdę mało...
  • Z bloga: Mostek w kuchni

    Mam dla Was kolejny, delikatnie „odchudzony” przepis 🙂 Ostatnio w mojej kuchni króluje kalafior, nie mogło go więc zabraknąć i tym razem! Dziś skuszę Was faszerowaną papryką, w ...
  • Z bloga: apetycznie-klasycznie.pl

    Kotleciki to fajna alternatywa dla pieczonej ryby, robi się je łatwo i szybko. Łosoś jest bardzo smaczny i na tyle kleisty, że nie trzeba dodawać jajka, ani bułki tartej do kotletów, ...
  • Z bloga: Di gotuje

    Przepis autorski (mój). Już wiecie, że lubię różne kombinacje z kurczakiem, a najbardziej takie szybkie i niezbyt skomplikowane... Tym razem przedstawiam Wam i jednocześnie polecam ...
  • Z bloga: Zdrowo i aktywnie

    Nie wiem jak Wy, ale ja jak widzę pierogi i to nie ważne jakie mogę je jeść dosłownie garściami. Jestem pierogomaniaczką.😆 Będąc na redukcji staram się bazować głownie na gryce, ale...
  • Z bloga: Sportowi Smakosze

    Witam, witam! :) Cóż tam u Was? Tydzień leci jak z bicza strzelił, co nie?Też sama nie wiem, gdzie on jest, chociaż siedzę w domu..!Tak, tak- niestety jestem uziemiona, bo z nogą jednak jest ...