Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
  • Z bloga: Kuchnia We Dwoje

    Zdrowa i wyrazista w smaku ryba. Pyszne jednogarnkowe danie na piątkowy lub niedzielny obiad.   Czas wykonania: 1 h   Ilość porcji: 2 Składniki: 2 pstrągi patroszone 16 g masła ½ pęczka ...
  • Z bloga: Kolorowy Garnek

    świeży pstrąg (patroszony) 1/3 kostki masła pęczek natki pietruszki 1 szalotka 4 ząbki czosnku suszony tymianek 1 cytryna sól pieprz Pstrąga umyj i osusz papierowym ręcznikiem. Natrzyj ...
  • Z bloga: Cookmagazine

    Statystyczny Polak zjada 12 kg ryb rocznie, a Portugalczyk 50... Artykuł RYBA GRILLOWANA Z WARZYWAMI pochodzi z serwisu CookMagazine.
  • Z bloga: domowe

    Bardzo lubię ryby, jednak ze względu na to, że moja młodsza córka ich nie jada robię je rzadko. A szkoda, bo taki pstrąg czy łosoś upieczony w piekarniku i podany w ulubionymi dodatkami to ...
  • Z bloga: Karo In The Kitchen

  • Z bloga: Kraina Poziomki

    Jedzenie ryby jest bardzo dobrym sposobem na dostarczanie organizmowi potrzebnym witamin jak i tłuszczu omega-3.Właściwości ryb, które powinniśmy znać :Wygładzają zmarszczki. Zmniejszają ...
  • Z bloga: Kraina Poziomki

    Dzisiaj dla odmiany na obiad jest ryba ! Nie taka zwyczajna, oj nie. Mianowicie chodzi o pstrąga.Przyrządzony w dietetyczny sposób pstrąg jest świetną alternatywą do niskokalorycznego mięsa ...
  • Z bloga: Di gotuje

    Pstrąg tęczowy łososiowy jest niezwykle smaczną i delikatną rybą, która przypomina tradycyjnego łososia. Obie ryby nie wymagają zbytniego doprawiania i bogatych dodatków, bo ...
  • Z bloga: Morwa i Cynamon

    Najlepszą zupę rybną jadłam nad Bajkałem. Zwiedzaliśmy Olchon – największą wyspę na jeziorze. Niesamowitym jeziorze, w którym, jak mówią Buriaci – „można ujrzeć swoją duszę”....
  • Z bloga: Mama z miasta

    Nie wiem jak Wy ale ja lubię wracać do sprawdzonych przepisów. Jeśli coś mi smakowało to czemu nie zrobić jeszcze raz. A może da się jeszcze lepiej, smaczniej? Przepis na […]
  • Z bloga: Oryginalny smak

    Pieczone pstrągi tęczowe z gałązkami rozmarynu i suszonym czosnkiem niedźwiedzim oraz frytkami ze słodkich ziemniaków-batatów. Zdrowy, pyszny i aromatyczny obiad przygotowany na jednej blaszce...
  • Z bloga: BezCebuli

    Cześć Wszystkim! :) Dziś ponownie zapraszam na smaczną, szybką i przede wszystkim zdrową rybę.  Do przygotowania będziemy potrzebować: - 2 filety pstrąga łososiowego (ok. 500 g) - 1 ...
  • Z bloga: Moje Kuchenne Rewelacje

    Pyszny pstrąg tęczowy w wersji z grilla - latem z ogrodowego, zimą z piekarnika lub patelni grillowej. Nadziany tymiankiem, pietruszką i cytryną jest aromatyczny i soczysty. Bardzo prosty i ...
  • Z bloga: Ada w kuchni

    Ten przepis przeleżał u mnie w zeszycie z notatkami kulinarnymi prawie dwadzieścia lat. Spisałam go chyba z jakiejś gazety i odłożyłam pomiędzy inne zapiski- mój zeszyt oprócz kartek ...
  • Z bloga: Pasja Patki

    Dzisiaj udało mi się znaleźć piękny, różowy kawałek pstrąga łososiowego i postanowiłam przyrządzić coś pysznego, ale też szybkiego i nieskomplikowanego.    Składniki:ok.500g ...
  • Z bloga: Pyry na Gaz

    Karp wykonany w ten sposób jest przepyszny, aromatyczny i co najważniejsze pozbawiony posmaku mułu. Osobiście nie lubię i nie jadam karpia, ten jest wyjątkiem.  Ma też inna ważna zaletę... ...
  • Z bloga: BezCebuli

    Cześć Wszystkim! :) Dziś zapraszam na delikatnego pstrąga łososiowego z dodatkiem pesto z jarmużu. Do przygotowania ryby będziemy potrzebować: - 500 g filetu pstrąga łososiowego - ...
  • Z bloga: ugotowani.tv

    Kiedyś nikt by mnie nie namówił na zrobienie ryby, która nie jest mrożoną kostką. W ogóle nie przepadałam za rybami. Przełom nastąpił kilka lat temu w Karpaczu. Dałam się namówić na ...
  • Z bloga: BezCebuli

    Cześć Wszystkim! :) Pstrąga łososiowego już smażyliśmy (przepis tutaj), tym razem przyszedł czas, aby umieścić tą wdzięczną rybkę w piekarniku. Do przygotowania będziemy ...
  • Z bloga: Kuchenne Kajakowanie

    %AUTHORLINK% z bloga %BLOGLINK% – kochanie co dzisiaj na obiad? -nie wiem, proponuję coś na szybko. Na szybko, to łatwo, ale żeby jeszcze było smacznie i nietuzinkowo. Właśnie taka jest ...
  • Z bloga: The Sweet Damsel

    Składniki: 2 filety ryby Przyprawa do ryb 1 łyżka masła Cytryna Świeża bazylia/ natka pietruszki  Sól morska pieprz Przygotowanie: Ryby umyć i osuszyć. Ułożyć...
  • Z bloga: R'nG Kitchen

    Polecamy pysznego zapiekanego pstrąga na świeżych liściach szpinaku. Składniki 2 pstrągi 400 g świeżego szpinaku 300 g ziemniaków 2 pomidory pokrojone w kostkę 4 ząbki czosnku ...
  • Z bloga: Moje Kuchenne Rewelacje

    Pyszny, lekki i obiad: grillowany pstrąg łososiowy ze szparagami, cukinią i papryką. Masło estragonowe dodaje mu delikatności i niezwykłego aromatu :)SKŁADNIKI (na 4 porcje) 500-600 g płata ...
  • Z bloga: sprawdzoneprzepisykulinarnee

    Kolejny przepis na smaczną rybkę jaką jest pstrąg. Bardzo proste w wykonaniu a smak jest rewelacyjny. Przygotowany w sposób klasyczny aby wyciągnąć smak rybki. Ten przepis jak i inne można ...
  • Z bloga: Mama Gotuje

    Bardzo fajny sposób na przyrządzenia pstrąga z dodatkami. Ważne, żeby ryba była dobrego gatunku i świeża, wtedy danie smakuje rewelacyjnie. Składniki: 500 g ziemniaków 2 - 3 cebule 2 ...
  • Z bloga: droga smaku

    Znudziła Wam się tłusta ryba w panierce? Mam dla Was zdrowszą i według mnie smaczniejszą propozycje. W ten sposób możecie przyrządzić każdą rybę, nie tylko pstrąga. Pstrąg z ...
  • Z bloga: Głodni Wrażeń - fit przepisy

    Pyszny przepis na zdrowy obiad Zapraszam na pstrąga zapiekanego z mozzarellą i pomidorami Składniki na 3 porcje: 1 filet z pstrąga ok 300g (ja miałam ze skórą) 1 kulka mozzarelli z wody 125g 3...
  • Z bloga: na gazie

    Rajska wyspa. przepis na dwie porcjeRYBA2 sztuki pstrąga mąka do obtoczeniaoliwa do smażenia sólPstrąga dzielimy na porcje i solimy , smażymy z każdej strony na oliwie na złoty kolor ...
  • Z bloga: Kucharz po godzinach

    Wspomnienie z Zakopanego, pyszny pieczony pstrąg z dodatkiem białego wina. Serwowany niegdyś w "Pstrągu Górskim" na Krupówkach :)   4 pstrągi o wadze około 300 g.1/2 kostki masła2 ząbki ...
  • Z bloga: Kinga Paruzel - Ale Babka i robi to co lubi

    Zima sprawia, że jestem bardziej sentymentalna. Wspominam ludzi, miejsca i smaki. Robię to wszędzie – podczas zakupów, prowadzenia samochodu, na basenie. Zastanawiam się co będzie za kilka ...