Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
  • Z bloga: Kulinarny Rollercoaster

    Dzisiejszy przepis chciałabym zadedykować mojej Babci Jasi, która karpia w tej wersji robi w Naszym rodzinnym domu co roku na Wigilijny Wieczór. W tym roku, z racji stanu zdrowia Babci, ja ...
  • Z bloga: marta-gotuje.pl

    W ostatnią sobotę miałam okazję uczestniczyć w warsztatach kulinarnych z marką Galeo organizowanych w Cook Up studio w Warszawie. Tematem przewodnim były nadchodzące Święta i hasło...
  • Z bloga: na gazie

    poświąteczny.nie/okazjonalny. przepis na dwie porcje.300 gram dzwonków z karpia 3 korzenie pietruszkifasolka szparagowalistki boćwiny2 łyżki mioduczerwony i zielony młotkowany ...
  • Z bloga: Pyry na Gaz

    Karp wykonany w ten sposób jest przepyszny, aromatyczny i co najważniejsze pozbawiony posmaku mułu. Osobiście nie lubię i nie jadam karpia, ten jest wyjątkiem.  Ma też inna ważna zaletę... ...
  • Z bloga: R'nG Kitchen

    Tak przygotowany karp też zachwyci smakoszy tej ryby.  Składniki 1 karp - 2,5 kg 1 łyżka słodkiej papryki 3 kg ziemniaków 250 g cebuli 100 g masła 2 szklanki kwaśnej śmietany  ...
  • Z bloga: droga smaku

    Czas na lekki i zdrowy obiad. Gdy jest mało czasu najlepiej sięgać po rybę . Dziś ryba na parze z cebulką, fasolką z soczewicą i ziemniakami Ryba na parze z cebulką, fasolką z ...
  • Z bloga: Czosnek w Pomidorach

    Już jutro Wigilia, a ja nie przedstawiłam Wam żadnego świątecznego przepisu;) Nadrabiam zatem zaległości i zapraszam na moją wersję wigilijnego karpia – karp zapiekany w białym winie. ...
  • Z bloga: Gotujący i blogujący facet w kuchni

    Nie lubię ryby w galarecie. Ogólnie gotowana ryba to nie jest mój kierunek, zupy rybnej też nie kocham. Na Święta karpia podaję zawsze zapiekanego z pieczarkami. Jak go zrobić? Nic ...
  • Z bloga: Słodka Strona

    Tradycyjny, smażony karp w złocistej, chrupiącej panierce w formie dzwonka to klasyka wśród wigilijnych potraw. Ryba w takiej formie jest bardzo smaczna, wyjątkowa i smakuje niezwykle ...
  • Z bloga: Karmelowy

    Dziś przedstawiam przepis na karpia, tylko dla odmiany – w stylu orientalnym. Karp z tego przepisu wręcz rozpływa się w ustach, a duszony w sosie z pomidorów z mleczkiem kokosowym z dodatkiem ...