Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
  • Z bloga: Lamarida.pl

    Wegańskie kotleciki rybne (niektórzy mogą woleć nazywać je burgerami lub pasztecikami), są bardzo proste w składzie, ale oczywiście nie zawierają ryby 🙂 . I chyba Was nie zaskoczę jak ...
  • Z bloga: Proste i tanie wegańskie potrawy

    Wegańskie paluszki ala rybne - przepis na 12-15 paluszków - Składniki: 150g suchej ciecierzycy 25g puree ziemniaczanego instant 25g mąki pszennej 1 szkl. bulionu warzywnego lub wody sok z 1/2 ...
  • Z bloga: Panda loves veggies

    Kliknij po przepis po polsku As pessoas deixam de comer carne por várias razões. Há quem não goste do sabor, há quem faça isso por saúde, ambiente ou ética. O grupo dos ex-carnívoros que ...
  • Z bloga: VEGEWEGE

    Tofuryba w chrupiącej panierce z chleba pod postacią paluszków zawita w tym roku na moim świątecznym stole. Mój przepis to alternatywa dla marynowanego w sosie sojowym tofu i seleryby. Samo ...
  • Z bloga: weganizm udomowiony

    Często robię zakupy, a dopiero później wymyślam co z tego przyrządzę. Niedawno w Biedrze nabyłam pół małej dyni - miała być zupa, ale sos z makaronem jest jednak bardziej sycący.No i ...
  • Z bloga: Moje Kuchenne Rewelacje

    Dorada pieczona w soli - to chyba najlepszy sposób na przygotowanie ryby z pieca. Do pieczenia w soli można użyć różnych gatunków ryb i ulubionych ziół - za każdym razem ryba może ...
  • Z bloga: AgaMaSmaka

    Ryba po grecku to świąteczny standard. Można to danie w łatwy sposób zweganizować i dać spokój biednym rybom, a i sobie oszczędzić roboty. :-) Szybko, zdrowo, łatwo i przyjemnie. ...
  • Z bloga: Taste me!

    Na dzisiaj miałam przygotowany zupełnie inny post. Też na słono, ale bardziej... magiczny? ;) Jednak kiedy dzisiejszego popołudnia poczyniłam te kotlety wiedziałam, że muszę  je Wam ...
  • Z bloga: WEGAŃSKIE ЯEWOLUCJE

    Kiedy powstał pomysł w mojej głowie na ten oto blog, przeglądając książkę „Kuchnia polska” pod redakcją St. Bergera zastanawiałam się „jak ja przerobię przepis na rybę? Z ...