Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
  • Z bloga: Gotowanie i pieczenie I love it

    Pomysł na tego kotleta dostałam od znajomych wolą go z udka niżeli z piersi i już wiem dlaczego. Kotlet jest soczysty i delikatny na pewno na stałe zagości na naszym stole. wiadomo trzeba ...
  • Z bloga: Dieta Eco

    Cennik Wielkanocny ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY DO 12.04.2017  Zimne Przekąski  Jajka faszerowane  3 zł / sztka Biała kiełbasa  1 kg/ 28,00 zł Kiełbasa wędzona 1kg /35,00 zł ...
  • Z bloga: Rosiołowa

    Jak zrobić soczysty filet, który jednocześnie będzie pełen smaków? Wystarczy owinąć go boczkiem wędzonym i oczywiście nie przeciągnąć co w kuchennym slangu oznacza, że...
  • Z bloga: Pyry na Gaz

    Pyszna słodko-kwaśna szynka pieczona w sosie sojowym z miodem i powidłami to szybka i łatwa propozycja na uroczysty obiad. Gorąco polecam!   Składniki: 1,2 kg szynki - najlepiej 'kulka' ...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Czerwona kapusta to ulubiony świąteczny i zimowy dodatek do mięsnych dań. Świetnie się komponuje z dziczyzną, drobiem i ulubionymi roladami wołowymi. Wtedy niezastąpionym dodatkiem są ...
  • Z bloga: Di gotuje

    Smaczna, tania i prosta wersja gulaszu, która praktycznie pasuje do wszystkiego. Przeważnie robię go z samymi warzywami, ale tym rzem postawiłam na pieczarki. Taki gulasz idealnie ...
  • Z bloga: domowe

    Cukinia w ogródku rośnie jak szalona i już zaczyna mi brakować pomysłu na jej przyrządzanie. Zapas zerwanej cukinii więdnie w piwniczce, więc w zasadzie codziennie muszę wymyślać coś z ...
  • Z bloga: Milion Smaków

    Pierś kurczaka to mięso lekkie i delikatne dlatego warto włączyć je do swojego jadłospisu, zwłaszcza jeżeli macie dostęp do mięsa z ekologicznej produkcji lub od znajomego rolnika. Żeby nie...
  • Z bloga: RaCocina

    Ostatnio był zapowiadany kurczak, dziś mam dla was drugą opcję. Pulpety z mięsa mielonego ze szpinakiem i sosem na bazie szpinaku. Jest to doskonała alternatywa dla tradycyjnych pulpetów. ...
  • Z bloga: droga smaku

    Polecam sosik idealny do dań z grilla oraz chrupiących przekąsek z mięsa. Sos tysiąca wysp jest szybki do wykonania a bardzo smaczny. Idealnie komponuje się ze skrzydełkami na chrupko, które ...
  • Z bloga: Pasja Patki

    Dzisiejszy pomysł na obiad jest w całości mojego autorstwa :) Polędwiczki inspirowane przepisem z "Pyszne 25" Ani Starmach, jednak zmodyfikowane z braku niektórych składników :)  Natomiast ...
  • Z bloga: Mgotuje

    Witam drodzy czytelnicy dzisiaj trochę o sprzęcie, który od dłuższego czasu służy mi do przyrządzania pysznych dań serwowanych na blogu. Jeśli jest ktoś z pośród was kto planuje ...
  • Z bloga: Dzieje kuchennej Wiewióry

    W ramach Food Revolution Day przełamywałam własne bariery.  Przyznaję otwarcie, że mam problem z surówkami, w ogóle z warzywami liściowymi.  Nawet jeśli kupuję i część wykorzystam ...
  • Z bloga: Dobre Jedzenie Gotuje

    Między świętami byli u mnie znajomi przywieźli ze sobą swoje przysmaki oraz pęczek skorzonery. To bardzo ciekawie wyglądające warzywo o staropolskiej nazwie wężomord, a także spotkałem ...
  • Z bloga: Moja kuchnia to ''Raj dla podniebienia,,

    Mięsa wieprzowe są delikatne i szybkie do przygotowania. Ja dzisiaj polecam wieprzowinę z warzywami .         Składniki:                                                ...