Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
  • Z bloga: Stare Gary

    To moje pierwsze podejście do flaków. Tak, pierwsze. Udane! W każdym razie tak twierdzi ten, który był głównym zjadaczem. Skoro mnie się udało, to uda się każdemu. Polecam! składniki: ...
  • Z bloga: U stóp Benbulbena

    Oops! I did it again… Nie, nie zakochałam się jak Britney. Znowu ugotowałam makaron w sosie. Wiecie, oszczędzanie wody, ekologia i te sprawy… Nie, skąd, to nie z lenistwa… Z lenistwa ...
  • Z bloga: Dietetyk rodzinny

    Kruche i aromatyczne mięso wołowe z delikatnym purée ziemniaczanym. To mistrzowski comfort food. Ten gulasz wołowy z lekkim puree zostanie w waszym menu na zawsze! Jedną z trudniejszych rzeczy ...
  • Z bloga: Pociąg Do Kuchni

    Wołowina stir-fry z imbirem, jarmużem i pieczarkami to oczywiście wariant kuchni orientalnej, czyli znów jesteśmy w Chinach :) Choć jarmuż nie jest takim oczywistym dodatkiem w kuchni ...
  • Z bloga: Smaki Armine

    Lubicie kasze jęczmienną wiejską? Kasza jęczmienna to przede wszystkim bogate źródło błonnika. Poprawia perystaltykę jelit, zapobiega magazynowaniu się treści pokarmowej w żołądku i ...
  • Z bloga: Cooking for Emily

    Weekendowy bulgoczący gar rosołu to u nas zimowy klasyk. Wierzę w jego dobroczynne właściwości to po pierwsze, a po drugie-  Emilka go uwielbia. A po trzecie gar rosołu to jedzenie na ...
  • Z bloga: Be Fit Be Strong

    Mało kto nie lubi naleśników. Na słodko, czy na słono zawsze trafiają w nasze serca. Dlatego chciałabym zaproponować Wam dzisiaj ich zdrowszą, wytrawną wersję, z mąki orkiszowej, z ...
  • Z bloga: KuchennyViral.pl

    Rzadko odwiedzam bary Mc Donald’s, ale jeśli już tam jestem szukam czegoś inspirującego na bloga. Zainteresowała mnie kanapka drwala na ostro, postanowiłem ją odtworzyć w domu. Na burgery ...
  • Z bloga: Smaki Armine

    Jak myślicie, jakie to mięsko? Lubicie ozory wołowe? A ozory wołowe z pieczarkami i orzechami? Jeśli jeszcze nie próbowaliście takiego połączenia to zachęcam do wypróbowania, nie ...
  • Z bloga: Słodki Kompromis

    Najczęściej kojarzony z sieciowym jedzeniem typu fast food, tymczasem może sięgać jakością dużo wyżej. Przyrządzenie wszystkich składowych daje wiele satysfakcji i spokoju umysłu, że ...
  • Z bloga: apetycznie-klasycznie.pl

    Uwielbiam dania z makaronu, wychodzą zawsze smaczne i najczęściej gotowe w krótkim czasie. Jednak tym razem pośpiech nie jest wskazany, sos musi się dusić długo, aby uzyskać ten ...
  • Z bloga: AniaGotuje.pl

    Bardzo dobry i szybki przepis na chili con carne. Do zrobienia tego dania używam mięsa mielonego wołowego oraz czerwonej fasoli i pomidorów z puszki. Chili con carne podaję najczęściej z ...
  • Z bloga: Słodki Kompromis

    Poprawne usmażenie burgera nie jest zadaniem banalnym, godny kulinarnego amatora już z pewnością. Niejednokrotnie przesmażenie walczy z surowizną o rangę tego poprawnego, podczas gdy ani ...
  • Z bloga: HIT PYCHOTKA

    Czenaki   Na 2 naczynia po ok. 700 ml. 2 ziemniaki 1 marchew 1 pietruszka 1/4 średniego selera 6 pieczarek 1 cebula 2-3 ząbki czosnku ...
  • Z bloga: Smaki Armine

    Jeszcze jeden przepis dla tych, którzy lubią mięso wołowe. Dłuuuugo duszona wołowina w sosie pomidorowo-paprykowym z dużą ilością bazylii. Mięso wyszło kruche i bardzo smaczne, polecam ...
  • Z bloga: Smaki Armine

    Mam super przepis dla wszystkich miłośników potraw z mielonej wołowiny. Midżurum (mięsny placek)- mega szybka, ormiański przysmak  z mielonej wołowiny. W Armenii tę potrawę podają w tym ...
  • Z bloga: AniaGotuje.pl

    Soczysta pieczeń wołowa, która rozpływa się w ustach! Z mięsa wołowego oraz prostej marynaty wyczarujesz najlepszą pod słońcem pieczeń. Poznaj mój sposób i odkryj na nowo smak najlepszej...
  • Z bloga: Tajemnice smaku

    Kolorowe jedzenie intryguje i wprowadza do codziennego menu odrobinę humoru. Fioletowa bułka do hamburgerów? Dlaczego nie? Profanacja czy prowokacja? To tylko zabawa! Czarna marchewka, zwana ...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

    Może macie ochotę na miskę z zapieczonym makaronem, pełnej pysznego sosu i roztopionego sera. Znacie to niepowstrzymane uczucie aby zrobić wielką michę comfort foodu... The post Makaron ...
  • Z bloga: Kuchnia rodzinna

    Były czorne kluski, nie może zabraknąć rolady wołowej. Można robić śląskie rolady z mięsa wieprzowego lub nawet z piersi kurczaka, jednak smak wołowiny dobrej jakości jest bezsprzecznie ...
  • Z bloga: Gotuj z Folwarkiem

    Doskonała faszerowana papryka. Mięso mielone doprawione sosem do pizzy Folwark nabiera wyjątkowego włsokiego smaku. Składniki (2 porcje):1 duża czerwona papryka10 dkg mielonej wołowinysól, ...
  • Z bloga: Kuchnia MagdaLeny

    Kuchnia japońska kojarzy się głównie z sushi, a tak naprawdę jest ona niezwykle bogata oraz zróżnicowana i należy do bardzo wykwintnych - jest to uczta nie tylko dla podniebienia, ale także ...
  • Z bloga: Smaki Armine

    Jeśli lubicie zdrowe, małokaloryczne potrawy z wołowiny, z lekką orientalną nutką, to ten przepis przypadnie Wam do gustu. Wołowina z papryką i cukinią, marynowana w sosie sojowym z imbirem, ...
  • Z bloga: Smaki Armine

    Znajdą się tutaj miłośnicy wołowiny? Mam dla Was fajny przepis na „leniwą” wołowinę z marchewką duszoną w sosie pomidorowym. Co prawda jest to potrawa, która wymaga około 2 godzin ...
  • Z bloga: Apetyt Na Kuchnię

    Bardzo przyjemne danie, a do tego jakie zdrowe! Danie nasycone jest dobrym błonnikiem. Połączenie kilku smacznych produktów tworzy przyjemny obiad lub kolację. Przygotujcie do tego michę ...
  • Z bloga: Pociąg Do Kuchni

    Stek wołowy po filipińsku z laurową cebulą i sosem z limonki na bazie sosu sojowego to zupełnie inne spojrzenie na steki. Stek wołowy po filipińsku jest bardzo wytrawny w smaku, ale ...
  • Z bloga: Smaki Armine

    Lubicie pikantne potrawy? Jeśli tak, to możecie śmiało korzystać z tego przepisu Wołowina wyszła mięciutka i bardzo aromatyczna. Podałam ją z ryżem jaśminowym i świeżymi warzywami. Wg ...
  • Z bloga: Oka w rosole czyli KaFka gotuje

    Od czasu do czasu warto skusić się na mięso wołowe. Bardzo lubię je w azjatyckim wydaniu. Dziś podam wołowinę po wietnamsku na ostro (przepis autorski) Składniki: 300 g wołowiny z udźca 8 ...
  • Z bloga: Smaki Armine

    Takie coś  stworzyłam na obiad- placek wołowy z pieczarkami i mozarellą owinięty boczkiem. Do tego (poza kadrem) ryż jaśminowy z kurkumą i surówka z kapusty pekińskiej. Lubicie takie ...