Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
  • Z bloga: Flavour Avenue Cooking and Drawing Blog

    For English scroll down.  Gęsta zupa z pomidorów i czerwonej soczewicy „Może wydarzyć się tyle dobrego, nawet późno. To takie zaskakujące. ” – to mały cytat z filmu Pod Słońcem ...
  • Z bloga: Quembec - blog lifestylowy

    Za każdym razem, kiedy muszę wyrzucić jakieś jedzenie, mam ogromne wyrzuty sumienia. Nie lubię marnotrawstwa, zwłaszcza w kuchni, kiedy więc kupiłam młodą marchew z natką, zaczęłam się...
  • Z bloga: R'n'G Kitchen

    Bardzo lubimy je, jako dodatek do obiadu. Świetnie też sprawdzają się jako przekąska z sosem czosnkowym.  Składniki 500-600 g ziemniaków 700 ml zimnej wody 2 łyżki cukru 1 łyżka ...
  • Z bloga: Gotuj z Folwarkiem

    Doskonałe pieczone placki z ziemniaków z dodatkiem parmezanu. Wspaniale współgrają z salsą mexicaną Folwark, sosem czosnkowym Folwark czy ketchupem premium Folwark. Składniki: ½ kg ...
  • Z bloga: Kuchnia Koloru Blond

       Były już kluski śląskie, to dziś zrobimy sobie kopytka. Takie, jak kiedyś jadło się u Babci. Można podać je do gulaszu z indyka czy jakiegokolwiek innego, do ...
  • Z bloga: R'nG Kitchen

    Sałatka idealnie nadaje się na dodatek do dania głównego. Składniki 500 g ziemniaków 2 ogórki kiszone 1 mała czerwona cebula 30 ml oleju rzepakowego 1 łyżka posiekanej natki ...
  • Z bloga: My Blueberry Corner

    http://jagodzianka.com/2018/02/surowka-pora-kiszonym-ogorkiem/?targ-smaku=1"> Drukuj Poziom trudności          Surówka z pora z kiszonym ogórkiem...
  • Z bloga: Gotuj z Folwarkiem

    Doskonale doprawione sosem kebab gyros łagodny Folwark paszteciki z tuńczykiem. Składniki1 puszka tuńczyka (rozdrobnionego) w sosie własnym½ papryki czerwonej pokrojonej w drobną kostkę1 ...
  • Z bloga: Kuchnia Elexis

    Kluski kładzione to jeden z moich ulubionych dodatków do obiadu, nie tylko ze względu na smak, ale też prostotę przygotowania. Jeśli nie chce mi się robić kopytek, mogę delikatnie ...
  • Z bloga: Flavour Avenue Cooking and Drawing Blog

    For English scroll down. Początek tygodnia był bardzo intensywny. Lista spraw do załatwienia tylko wydłużała się, czas uciekał z prędkością geparda, a przedmioty użytku codziennego ...
  • Z bloga: Dwoje na Kuchence

    Jak w sobotę o godz. 14 wyciągnąć z łóżka chrapiącego w najlepsze męża? Najłatwiej wydobywającym się z piekarnika aromatem frytek – zanim opuściły piekarnik, wspomniany śpioch stał ...
  • Z bloga: Gotuj z Folwarkiem

    Doskonałe koreczki, rozpływające się w ustach - szczególnie jeśli serwowane z sosami Folwark. Sosem madziarów Folwark lub ketchupem premium Folwark. Składniki100g sera gouda w kawałku½ ...
  • Z bloga: Kuchnia We Dwoje

    Dla mnie o jakości pizzy świadczy ciasto. Dobra pizza musi mieć przede wszystkim drożdżowe, miękkie, ale nie zapychające ciasto. Bez względu na jego grubość proporcje składników się ...
  • Z bloga: Gotuj z Folwarkiem

    Doskonałe same, idealne jako dodatek do mięs. Pulpety z dyni - koniecznie z sosem madziarów Folwark Składnikimus z dyni 1 szklanka (upieczona i zmiksowana dynia)bułka tarta 1 szklankajajko 1 ...
  • Z bloga: Kuchnia We Dwoje

    Bardzo rzadko robię surówki, ale mam nadzieję, że kiedyś to się zmieni. Obok koktajli surówki są jednym ze zdrowszych i smaczniejszych dodatków do naszej diety. Surówka z selera ...
  • Z bloga: Gotuj z Folwarkiem

    Delikatnie zapiekany kalafior idealnie komponuje się z pikantno słodkim sosem madziarów Folwark lub ketchupem premium Folwark Składniki1 średni kalafior1 mały por2 kromki pieczywa ...
  • Z bloga: PatiGotuje

    Kuchnia brytyjska nie ma zbyt wielu fanów
  • Z bloga: Gotuj z Folwarkiem

    Doskonała brukselka, delikatnie czosnkowa, rozpływająca się w ustach.  Wyśmienita z sosem czosnkowym Folwark. Składnikibrukselka 0,5 kgczosnek 3 ząbkisól, pieprz, czosnek granulowany – do...
  • Z bloga: Kuchnia Bazylii

    W poszukiwaniu nowych smaków świata, a także planowaniu wyczekiwanego i odpowiedniego miejsca na urlop, postanowiłam Artykuł Papas Arrugadas i kuchnia kanaryjska – w poszukiwaniu kulinarnych ...
  • Z bloga: Wędrówki po kuchni

    Surówka z białej rzodkwi 2016-04-10 19:39:16 Porcje 4 Rzodkiew (Raphanus) należy do mało znanych, choć niezwykle wartościowych warzyw. W naszym kraju ustąpiła miejsca jednej ze ...
  • Z bloga: Kuchnia We Dwoje

    Pesto do różnego rodzaju makaronów na ciepło oraz na kanapki.   Czas wykonania: 15 min   Ilość porcji: 4 Składniki: 50 g suszonych pomidorów w oliwie 45 g migdałów 30 – 40 ...
  • Z bloga: wegetari-anka

    Indyjska kuchnia zawsze będzie moim numerem 1. Chlebki naan robię bardzo często. Towarzyszą mi nie tylko przy okazji eksperymentowania z daniami indyjskimi, ale również jako świetny dodatek ...
  • Z bloga: Gotuj z Folwarkiem

    Doskonała przekąska na spotkanie, idelany dodatek do dań. Nie obędzie się bez sosów Folwark. Sos madziarów Folwark, ketchup premium Folwark, sos czosnkowy Folwark pasują doskonale. ...
  • Z bloga: Kuchnia We Dwoje

    Sos na ciepło do mięs drobiowych i wieprzowych.   Czas wykonania: 20 min   Ilość porcji: 3 – 4 porcje Składniki: 200 g cebuli (2 sztuki) 2 łyżki masła 1 łyżki mąki kukurydzianej ...
  • Z bloga: Kuchnia We Dwoje

    Przepyszne pesto bazyliowe domowej roboty 🙂 Idealne na kanapki do makaronów lub pizzy. Polecam każdemu, kto lubi prawdziwą włoską kuchnię.   Czas wykonania: 20 min   Ilość porcji: 4 ...
  • Z bloga: Kuchnia We Dwoje

    Pomysł z mojej ulubionej książki kulinarnej. Takie faszerowane bakłażany świetnie smakują w połączeniu z ryżem, ale również mogą być zdrowym dodatkiem do mięs.   Czas ...
  • Z bloga: Gotuj z Folwarkiem

    Postne paszteciki. Kapusta doprawiana delikatnym sosem czosnkowym Folwark doskonale uzupełnia smak.Składniki: kapusta kiszona 0,5 kg duża cebula 1 sztsól, pieprz, cukierolejsos czosnkowy ...
  • Z bloga: Moja Delicja

    Sos z dojrzałych śliwek i świeżych żurawin z miodem i odrobiną soku z cytryny, idealny do dań z kaczką, ale również świetnie smakuje np. jako dodatek do naleśników z serem. Sos ze ...
  • Z bloga: Stary Zeszyt

    Jest wyśmienitym dodatkiem do większości potraw z kasz, różnego rodzaju klusek i dań mięsnych.
  • Z bloga: My Blueberry Corner

    http://jagodzianka.com/2017/11/surowka-kiszonym-jablkiem/?targ-smaku=1"> Drukuj Poziom trudności          Uwielbiam wymyślać różne surówki do ...