Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
ANIA-GOTUJE

Adres bloga: ania-gotuje.blog.pl

0 osób polubiło ten blog

0 osób poleciło ten blog

0 odwiedzin w miesiącu

Blog dodany:
02.09.2014

  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    Właśnie rozpoczyna się sezon na najlepsze warzywa. Maślana sałata, endywia czy freese to moje ulubione chrupiące dodatki kwietnia i maja. Ale czym jest dobra sałata bez jeszcze lepszego sosu?...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    Moi kochani dziś w Pytaniu na Śniadanie przygotowałam trzy wspaniałe mazurki (wypieki możecie zobaczy poniżej i na fanpage’u bloga), przyznam też, że po pracy ok.15 zapadłam w ...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    No moje kochano czytelniczko tudzież drogi czytelniku! Czy można wymyślić lepszy prezent niż pyszne, wilgotne ciasto, które nie pójdzie Ci w boczki? Myślę, że czym by nie był z moim ...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    Moi kochani! Już jutro widzimy się po raz kolejny w kolorowej i pachnącej kuchni Pytania na Śniadanie! To wspaniała okazja, abym przypominała Wam swoje przepisy na wiosenne zielone dania. ...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    Co roku na naszym wielkanocnym stole pojawiają się różne rodzaje jajek faszerowanych. Uwielbiam te z pieczarkami, serkiem philadelpia, szczypiorkiem, łososiem czy majonezem z avocado… No tak,...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    Stanęłam dziś w kuchni i zastanawiałam się co by tu upiec. Na pewno to znasz, niedzielne popołudnia budzą w człowieku chęć stworzenia czegoś kreatywnego. Szukając inspiracji zaczęłam ...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

     Moi kochani! Któż z nas nie lubi omletów! Ja je uwielbiam, w ogóle przepadam za daniami z jajek – wszelkie jajecznice, pasty i sałatki stale bywają na moim stole. Oto kilka sprawdzonych ...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    Moi kochani! W ostatni poniedziałek 21 lutego mogliście zobaczyć trzy bardzo pyszne i proste do wykonania przepisy ze zdrową i smaczną czarnuszką. Ta wspaniała przyprawa ma niesamowite ...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    Sztukę smażenia prawdziwych, solidnych i puszystych pączków można porównać do spotkania na pierwszej randce – trzeba się nieźle napracować przygotowując się do, później być ...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    Ten przepis powstał przypadkowo – kiedyś wertowałam jedną ze starych książek kucharskich i znalazłam pączki na ucieranym serku. Od razu wymyśliłam, że twarożek można zastąpić ...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    Jeszcze gorące nowości z Pytania na śniadanie! Specjalnie dla Was moje Faworki – idealne, chrupiące i solidnie skąpane w cukrze pudrze! Sekrety faworków znajdziecie  ...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    Klasyczne zielone pesto to jeden z najbardziej znanych na świecie włoskich sosów do makaronu. Ja uwielbiam go zjadać z penne, grzankami, sosem śmietanowym czy z solidną łyżką pysznej ...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    Moi kochani! W środę spotkaliśmy się w Pytaniu na śniadanie gdzie zdradziłam Wam kilka sekretów na pyszne zapiekanki. Jeśli ktoś z Was przypadkiem nie zdążył obejrzeć, a chciałby ...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    Czy i Ty uwielbiasz to danie, ale wydaje Ci się, że strasznie trudno jest je przygotować? Jeszcze kilka lat temu i ja miałam z nim problem dziś z dumą mogę przedstawić mój prosty ale jakże...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    Oglądaliście kilka dni temu Pytanie na śniadanie? Otóż właśnie moja lasagne była gwiazdą tamtejszej kuchni. Tak mi zasmakowała, że postanowiłam przygotować ją dziś w domu, na sobotni ...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    Kutia to tradycyjne danie pochodzące ze wschodu. Przygotowuje się ją z długo moczonej i gotowanej pszenicy w postaci niełuskanych, grubych ziaren. Pamiętam, że poznałam ją dopiero w ...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    Nie ma to jak gotowanie nocą… Sama lubię czasami zrobić np. pierogi o 1 w nocy. Właściwie kto mi zabroni, lubię to a jak każdy kucharz-artysta zdarza mi się mieć fanaberie. Karp to ...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    Ach. Świąteczny barszcz czerwony smakuje inaczej niż barszcz, który jada się w ciągu roku… Jego wyjątkowy aromat przypraw i grzybów, intensywnie słodki smak i oczywiście różowe wąsy w...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    Jak już wspominałam kultywowanie świątecznych tradycji zależy jedynie od Ciebie. Dlatego właśnie teraz wytęż swoją uwagę i poświęć chwilę na przyglądanie się otoczeniu i ...
  • Z bloga: ANIA-GOTUJE

    Zdaję sobie sprawę, że istnieją setki rodzajów serników – nowojorskie, na zimno, pieczone, gotowane, parowane itd. Jednak dla mnie esencją świąt jest ten jeden, jedyny, który ...

Opis: