Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
Kolorowy Przepisownik

0 osób polubiło ten blog

0 osób poleciło ten blog

0 odwiedzin w miesiącu

Blog dodany:
25.09.2017

  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    Walentynki – jestem zwolenniczką wyznawania sobie miłości i zaskakiwania bez okazji, ale Dzień Zakochanych uważam za jedno z milszych świąt 😉 szczególnie, jeśli ktoś na co dzień...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    Zielony koktajl to dla niektórych coś nieapetycznego już na samą myśl czy widok. A jeszcze jak usłyszą, że ze szpinakiem?! To już totalna abstrakcja i “nieeee… tego to ja ...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    Pączki wiedeńskie, tzw. gniazdka to kolejny rodzaj smażonych pyszności z ciasta parzonego. Ciasto jest w sumie podobne, jak na CHURROSY, może nawet być takie samo, ale w tym przepisie ...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    Przepis na ciasto Ambasador jest u nas od lat – pochodzi ze starego zeszytu mojej Mamy (w niektórych miejscach już nieczytelnego). Chociaż jak mam być dokładna, to jest to połączenie...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    Churros – pączki hiszpańskie to nic innego jak rodzaj pączków smażonych, ale w innej formie i z innego ciasta. Tutaj bazą jest ciasto parzone, które po kompletnym przygotowaniu ...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    Quiche z warzywami to doskonała propozycja na śniadanie, drugie śniadanie czy kolację. Możesz zabrać sobie do pracy czy na uczelnię, bo smakuje też na zimno (przynajmniej ja ...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    Kanapkowe pasty to coś, co doskonale pamiętam z dzieciństwa. Często robiliśmy takie sami (noo może z lekką pomocą Mamy, np. w ugotowaniu czegoś), najczęściej były to pasty jajeczne,...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    Owsiane ciasteczka mocy to niesamowita dawka energii w przepysznym wydaniu! I jeśli mam wybierać między nimi, a gorzką czekoladą – wybiorę ciasteczka 🙂 nie żebym nie lubiła ...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    Cynamonki, inaczej zwane cinnamon rolls, to niebywale pyszne bułeczki drożdżowe, które przy okazji fajnie się prezentują poprzez sposób ich zawijania przed pieczeniem. Mięciutkie ...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    Święta Bożego Narodzenia za nami, ale to tak naprawdę był początek imprez, bo przed nami Sylwestrowa noc, Nowy Rok i cały karnawał, który wcale nie jest krótki 🙂 . Widzę jakie ...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    Lubisz słodkie likiery i drinki? To mam coś dla Ciebie w sam raz na Sylwestra 😉 . Drink Advocaat Twist to propozycja skierowana właśnie do osób lubiących bardzo słodkie drinki, ...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    Sałatki warstwowe, to trzeba przyznać, cieszą się dużym powodzeniem na przyjęciach. Głównie dlatego, że dobrze skomponowane nie tylko smakują, ale też atrakcyjnie wyglądają ...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    W wielu domach obowiązuje tradycja, że na Boże Narodzenie musi być świąteczny tort. Myślę, że leśny mech z niespodzianką świetnie by się w roli takiego tortu sprawdził, bo ...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    Świąteczne ciasta nieodłącznie kojarzą mi się z sernikiem, miodowcem, a od kilku lat też piernikiem. Ale też pomarańczami – jako dziecko pomarańcze i mandarynki jadłam niemal ...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    Pierogi z soczewicą, wędzonym twarogiem i suszonymi pomidorami to mój absolutny hit! No mega smak i sama sobie dziękowałam, że z przyzwyczajenia robię dużo farszu, bo dzięki temu ...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    Święta Bożego Narodzenia to szczególny czas nie tylko duchowo, ale też pod względem tradycyjnych potraw na wigilijnym i świątecznym stole. W wielu domach menu jest stałe od lat ...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    Krokieciki francuskie z soczewicą i kaszą jęczmienną to moja propozycja na danie wigilijne, ale znacznie lżejsze, doskonałe dla dzieci (i nie tylko). Mogą być samodzielną przekąską ...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    Zakwas na barszcz czerwony to podobno podstawa udanego barszczu o pysznym głębokim smaku. Podobno – bo u mnie w domu tradycji jego nastawiania nie było i nie ma 🙂  barszcz gotowany ...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    Pomysł na śledzie z papryką w pomidorowym sosie to moja delikatna przeróbka przepisu z zeszytu Mamy. Taką a’la sałatkę śledziową w sosie pomidorowym Mama robi czasem na wigilię, ...
  • Z bloga: Kolorowy Przepisownik

    To mój pierwszy przepis na śledzie, które… nie smakują jak śledzie 😉 . Śledzie smażone w cieście smakują bardziej jak jakaś inna ryba (filet panierowany), a przez to przypadną ...

Opis: