Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
PatiGotuje

Adres bloga: patigotuje.pl

13 osób polubiło ten blog

0 osób poleciło ten blog

0 odwiedzin w miesiącu

Blog dodany:
17.11.2016

  • Z bloga: PatiGotuje

    Bardzo lubię ciasto francuskie. Jest to jedno z nielicznych ciast (oprócz ciasta filo), które wolę kupić w sklepie niż przygotowywać sama. Piecze się bardzo szybko, jest smaczne i daje duże ...
  • Z bloga: PatiGotuje

    Pierwszy raz sushi zrobiłam w zeszłym roku. Wbrew pozorom i moim obawo nie było to takie trudne
  • Z bloga: PatiGotuje

    Kolejny przepis z użyciem zielonych szparagów. Tym razem również w dość klasycznym wykonaniu, mianowicie z dodatkiem kremowego sosu holenderskiego i jajka. Połączenie płynnego żółtka, ...
  • Z bloga: PatiGotuje

    Jak już wiecie mam słabość do makaronu
  • Z bloga: PatiGotuje

    Jako, że sezon na szparagi jest już w pełni, na moim blogu nie może zabraknąć na nie przepisu
  • Z bloga: PatiGotuje

    Były już grillowane warzywa i kurczak, a do tego różnego rodzaju dipy. Dzisiaj czas na coś bardziej wyszukanego i wbrew pozorom bardzo prostego w przygotowaniu – mowa o piersiach z kaczki. Moja...
  • Z bloga: PatiGotuje

    Burak – polskie warzywo, które niejednokrotnie jest przez nas ignorowane. Ograniczamy go do postaci barszczu i ćwikły.  A przecież może on być wspaniałym dodatkiem do sałatki, czy nawet ...
  • Z bloga: PatiGotuje

    Długo zastanawiałam się jaki przepis wrzucić jako pierwszy. W końcu zdecydowałam się na deser. A konkretnie na babeczki. Przepis ten znalazłam na jednym z popularnych blogów o pieczeniu i ...
  • Z bloga: PatiGotuje

    Już nie mogę doczekać się wiosny i świeżutkich warzyw
  • Z bloga: PatiGotuje

    Domowy chleb to najwspanialszy wypiek na świecie. Ten zapach, smak, chrupiąca skórka… No chyba nie można wyobrazić sobie czegoś smaczniejszego
  • Z bloga: PatiGotuje

    Faszerowane ziemniaki po bałkańsku to świetna przystawka. Przepis inspirowany kuchnią bałkańską. Możecie do niego użyć gotowego ajwaru lub domowego. Ja zdecydowanie polecam ten drugi
  • Z bloga: PatiGotuje

    W zeszłym roku podzieliłam się z Wami przepisem na sałatkę z zupek chińskich. Zawiera ona niewiele składników, ale jest naprawdę przepyszna! Dzisiejsza wersja jest wzbogacona o kilka ...
  • Z bloga: PatiGotuje

    Dzisiaj proponuję Wam ciasteczka z cukrem. Przypominają ciasto półfrancuskie. Są bardzo kruche i przepyszne. Idealne do kawy lub na spotkanie ze znajomymi. Przepis pochodzi z zeszytu mojej mamy. ...
  • Z bloga: PatiGotuje

    Uwielbiam chrust! Mając wybór pomiędzy pączkami, a faworkami, zawsze wygrają te drugie
  • Z bloga: PatiGotuje

    Połączenie szpinaku, kurczaka i sera favita w każdej odsłonie jest strzałem w dziesiątkę. Smaki te świetnie się łączą i uzupełniają. Ja po prostu uwielbiam taki zestaw!
  • Z bloga: PatiGotuje

    Przepis na ten placek znalazłam w jednym z czasopism kulinarnych. Początkowo nie zwróciłam na niego uwagi, bo osobiście nie jestem fanką kokosu. Jednak po przeczytaniu przepisu zaintrygowała ...
  • Z bloga: PatiGotuje

    Jeszcze się Wam nie chwaliłam, ale ostatnie święta upłynęły mi pod znakiem ciasteczek ;D Wraz z mamą postawiłyśmy sobie ambitny plany przygotowania 12 rodzajów ciasteczek na święta. I ...
  • Z bloga: PatiGotuje

    Pasta z tuńczyka i oliwek jest idealna do kanapek, zwłaszcza dla osób które nie przepadają za wędliną. Oczywiście możecie ją podprawić jogurtem, a nawet zwykłą oliwą z oliwek i cytryną....
  • Z bloga: PatiGotuje

    Pierwszy noworoczny przepis jest dziecinnie łatwy. Świetnie nadaje się na szybki, a wręcz błyskawiczny obiad! Czerwone pesto z suszonych pomidorów można oczywiście wykorzystać klasycznie do ...
  • Z bloga: PatiGotuje

    A na pożegnanie roku coś słodkiego

Opis: