Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
Kuchnia od Dwojga

Przepisy krok po kroku, porady i wskazówki dotyczące produktów i ich wyboru. Ciekawe pomysły na ...

Zobacz pełny opis

0 osób polubiło ten blog

0 osób poleciło ten blog

0 odwiedzin w miesiącu

Blog dodany:
01.11.2016

  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    Tym razem pomysł na doskonałą alternatywę dla roladek z kurczaka. Nadziewane ćwiartki! Są super! Dosłownie - po pierwsze mięso wychodzi niesamowicie soczyste, po drugie nie rozlatuje się ...
  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    Walentynki. Jedni je lubią inni niekoniecznie. Cóż... jednak bez względu na po której stronie staniemy jedno jest niezaprzeczalne - im bliżej 14 tym więcej serduszkowej aury. :) Wiele osób z...
  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    Ostatnio na naszym stole królują zupy krem. Robi się je naprawdę szybko i są mega pożywne, a to ważne, bo niestety czasu od kilku tygodni nam bardzo brakuje. Ale jak to Mama i Babcia zawsze ...
  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    O tym dlaczego warto sięgać po szpinak, pisaliśmy już tutaj (klik). Warto pamiętać o dostarczaniu organizmu ważnych i cennych składników zwłaszcza teraz, kiedy przesilenie wiosenne zbliża ...
  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    Zima w tym roku nie dopisała. Za oknem ciągle szaro i ponuro. Śniegu brak, słońca też. Tylko smog nie zawodzi. Z tego przygnębienia chyba skoczyło nam zapotrzebowanie na endorfinki, bo ...
  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    Tym razem przepis na pączki pieczone. Są one doskonałą alternatywą dla tych tradycyjnych. Oblane lukrem i nadziane różaną marmoladą smakują niemal identycznie jak te wyciągnięte z ...
  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    Ostatnio nie mieliśmy kompletnie czasu na dodawanie przepisów, za co szczerze przepraszamy. Gotowaliśmy wprawdzie coś, ale raczej brak czasu nie pozwalał nam na nic wyszukanego. W tym całym ...
  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    Jak już pisaliśmy ostatnio - śledziowe szaleństwo w pełni. Dlatego dzisiaj coś pysznego i ładnego zarazem. Przedstawiamy tatar ze śledzia, który z pewnością będzie ozdobą każdego ...
  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    Chyba każdemu z nas nie raz i nie dwa przytrafił się zakalec. Zwłaszcza w okresie przedświątecznym, kiedy pieczenia jest naprawdę dużo, zdarza się to często. Nawet jeśli ciasto wyjdzie ...
  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    Takiego dania jeszcze nie było! Niezwykle efektowne, pomysłowe i jednocześnie proste w przygotowaniu? Tak, to możliwe! Kto nie wierzy, koniecznie musi wypróbować tego przepisu. Przygotowanie ...
  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    Ostatnio w naszej kuchni przedświąteczne szaleństwo. W tym tygodniu postawiliśmy na śledzie. Zostały przygotowane na przeróżne sposoby, a jeden z nich prezentujemy poniżej. Pomysł na to...
  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    Znacie popularne ciastka lumarki? Jeśli tak, to koniecznie musicie spróbować tego ciasta! Jeśli nie wiecie o jakie ciastka chodzi to nie szkodzi, to ciacho jest przepyszne i kto raz spróbuje ...
  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    Do świąt pozostał miesiąc. Dla tych, którzy nie zdążyli nastawić piernika staropolskiego podrzucamy przepis na ekspresowy piernik, którego ostateczny smak zależy tylko od nas samych! To po...
  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    Powoli zaczynami myśleć o Bożym Narodzeniu. W każdym domu są potrawy bez których nie wyobrażamy sobie świątecznego stołu. Tym razem chcieliśmy podzielić się z Wami przepisem na super ...
  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    Klasyka! Surówka z czerwonej kapusty. Znana w naszym domu od zawsze, a jednak jeszcze do niedawna nie potrafiliśmy jej przygotować. Zupełnie przez przypadek udało się nam podglądnąć proces ...
  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    Rogaliki na św. Marcina muszą być! Dlatego podpowiadamy, jak przygotować przepyszne rogaliczki inspirowane ciastem półfrancuskie. Zwykle ten przepis wykorzystujemy do przygotowania ciastek ...
  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    Co można zrobić z piersi z kurczaka poza kotletami? Spotkaliśmy się z wieloma takimi pytaniami. Większość z nas sięga po filet z kurczaka, bo myśli, że to stosunkowo prosty produkt. Otóż...
  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    Szybki obiad z dedykacją dla dzieci. Klasyczne, wszystkim znane kopytka w odświeżonej, wesołej wersji. To doskonałe danie dla wszystkich niejadków.  Należy jedynie pamiętać o zachowaniu ...
  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    Uwielbiamy wycieczki, kiedy wokół jest tak kolorowo! Nieważne czy są to długie górskie wędrówki, czy sobotnie spacery po parku, czy też rowerowe przejażdżki :) Dobrze na taką okazję ...
  • Z bloga: Kuchnia od Dwojga

    Sezon na gruszki jeszcze trwa, więc warto to wykorzystać. Nie da się ukryć, że świeże owoce, najlepiej nasze krajowe, a jeszcze lepiej z przydomowych ogródków to coś super smacznego.Do ...

Opis:

Przepisy krok po kroku, porady i wskazówki dotyczące produktów i ich wyboru. Ciekawe pomysły na szybki obiad. Dania z różnych zakątków świata.