Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
kuchniabellissima

Kocham wszystko co jest związane z gotowaniem!

Zobacz pełny opis

0 osób polubiło ten blog

0 osób poleciło ten blog

0 odwiedzin w miesiącu

Blog dodany:
22.09.2016

  • Z bloga: kuchniabellissima

    Muszę się przyznać, że kiedyś nie przepadałam za gołąbkami. Na moje ( wtedy ) nieszczęście często każdy je serwował i tak jadłam bo jadłam, ale szału nie było 😛 . Później w mojej...
  • Z bloga: kuchniabellissima

    Jak co piątek przybywam do Was z nowym przepisem! Na blogu już dawno nie było makaronu, a tego akrat we Włoszech pod dostatkiem! Przepisów też mam wiele na potrawy z makaronami, a jakoś nie ...
  • Z bloga: kuchniabellissima

    Kochani! Właśnie wróciłam z długich wakacji z głową pełną pomysłów na nowe przepisy! Miałam okazję kosztować pysznych, sycylijskich specjałów. Chętnie podzielę się z Wami przepisami...
  • Z bloga: kuchniabellissima

    Na Sycylii przez kilka ostatnich dni były upały, wręcz afrykańskie! Temperatura w cieniu wynosiła 40 stopni… Wtedy nikt nie myśli o staniu przy garach 😀 . Dodatkowo kuchnia w domu mieści ...
  • Z bloga: kuchniabellissima

    Dzisiaj mało skomplikowane danie, ale cały smak tkwi w prostocie. Sos jest kremowy i aksamitny i to właśnie on jest całą kropką nad „ i „ . Aromat i posmak pieprzu doskonale komponuje się ...
  • Z bloga: kuchniabellissima

    Mało kto wie, że bogracz to tak naprawdę rodzaj kociołka, w którym przygotowuje się potrawy nad ogniskiem. W Polsce przyjęło się, że bogracz to pyszna zupa gulaszowa, z mięsa wołowego. ...
  • Z bloga: kuchniabellissima

    W zeszłym roku jakoś nie miałam wielu okazji do grilowania. Jeśli już było coś zorganizowane to zaczynało padać i jadło się na szybko pod wielkim parasolem, albo przenosiło się do domu ...
  • Z bloga: kuchniabellissima

    Pieczeń rzymska jest na tyle pomysłowym daniem, że można ją serwować na ciepło lub zimno. Można ją podać w formie obiadu lub zajadać się nią na śniadanie czy kolację. Wystarczy tylko ...
  • Z bloga: kuchniabellissima

    Do tej sałatki mam wielki sentyment ponieważ była przygotowana przez moją mamę na moją urodzinową niespodziankę. Moja rodzina przygotowała wszystko za moimi plecami. Razem z przyjaciółmi ...
  • Z bloga: kuchniabellissima

    Sałatka jest szybka, sycąca. Śmiało można ją przygotować na imprezę, do obiadu zamiast ziemniaków lub jako zwykłą przekąskę. Można ją także serwować na ciepło. W okresie Wielkanocy ...
  • Z bloga: kuchniabellissima

    Mała wariacja polsko – włoska. Połączyłam smak naszych polskich buraków, które mają wiele właściwości. Między innymi zapobiegają anemii, wzmacniają układ odpornościowy, pomagają w ...
  • Z bloga: kuchniabellissima

    Świeża karkówka bardzo smaczna, miękka – doskonała na szybki, niedzielny, rodzinny obiad. Najlepiej będzie smakować, jeśli zamarynuje się ją dzień wcześniej. Gorąco polecam! SKŁADNIKI ...
  • Z bloga: kuchniabellissima

    Dzisiaj taka trochę oszukana wersja zupy z kapusty. Nie miałam wszystkich składników i musiałam coś pokombinować. A jak wiadomo Polak potrafi! 😀 Tak właśnie powstała moja zupa… Często ...
  • Z bloga: kuchniabellissima

    Dopadł mnie wielki głód. Dlatego postanowiłam upiec mega bagietkę. Po takiej porcji każdy powinien być syty 😉 Siostra skomentowała, że wygląda prawie jak w Subway. Jak wiadomo, prawie to...
  • Z bloga: kuchniabellissima

    Dzisiaj mamy 7 dzień lutego. Liczba siedem jest bardzo symboliczna i oznacza doskonałość. Powiela się niejednokrotnie w mitologiach i religiach świata. Wiele osób właśnie ten numer uważa za ...
  • Z bloga: kuchniabellissima

    Na weekend proponuję pyszną pizzę na miękkim cieście. Ciasto szybko się wyrabia, później jak wiadomo trzeba zaczekać trochę, aż wyrośnie, ale naprawdę warto. Wspaniale sprawdzi się na ...
  • Z bloga: kuchniabellissima

    Wiem, że kotlet to oklepane danie, ale nie nudne. Chyba z tego względu, że ma rzeszę fanów, cały czas jest na topie. Zajadają się nim dzieci i dorośli. Kotlet można łączyć z różnymi ...
  • Z bloga: kuchniabellissima

    Wczoraj pisałam z bratem, który mieszka w Szkocji… Pisał mi, że w nowym roku bierze się za siebie, zaczął ograniczać palenie, sam robi pizze i bułki, a wczoraj próbował naleśnikowe ...
  • Z bloga: kuchniabellissima

    Pogoda dzisiaj stanowczo nie dopisuje… Pada cały dzień. Miałam mieć chwilę dla siebie i odpocząć, ale chyba nie jest mi pisane… Żeby choć trochę się zregenerować uciekam do kuchni, ...
  • Z bloga: kuchniabellissima

    SKŁADNIKI : wątróbka drobiowa – 50 dkg ziemniaki – 4 sztuki por – pół jabłko – jedna sztuka ( najlepiej zielone kwaśne ) bulion – 1 szklanka – 200 ml liść laurowy – 3 sztuki ...

Opis:

Kocham wszystko co jest związane z gotowaniem!