Targ Smaku

fitfarmer

Adres bloga: fitfarmer.pl

2 osób polubiło ten blog

0 osób poleciło ten blog

0 odwiedzin w miesiącu

Blog dodany:
26.06.2016

  • Z bloga: fitfarmer

    Wegańskie wypieki, czyli minimum produktów i maksimum smaku! Wydawałoby się, że bez jajek, mleka czy masła nie da się zrobić porządnego, smacznego ciasta…a tu zonk! Mleko i olej roślinny,...
  • Z bloga: fitfarmer

    Dynia może mieć tak powszechne zastosowanie, że nie sposób wszystkiego wymienić! Z łatwością można zrobić z niej lekko pikantną zupę, upiec ciasta i inne desery z jej udziałem, stworzyć...
  • Z bloga: fitfarmer

    Nadchodzące zimne i krótkie dni wymagają ciepłych i smacznych rozwiązań. Rozgrzewające, pełne kolorów zupy są najlepszym sposobem na walkę z szarą jesienią. Gęste kremy pełne ...
  • Z bloga: fitfarmer

    Spieszmy się piec jabłka, dopóki prześladują nas na każdym kroku! Jabłka w sezonie są najlepsze. Same w sobie stają się idealną, słodką przekąską, która stanowi świetną alternatywę ...
  • Z bloga: fitfarmer

    Szukanie i próbowanie – dwie bardzo ważne czynności w życiu…i w kuchni! Gdybyśmy nie kombinowali, to byłoby nudno. Dzięki wyobraźni i odrobinie chęci każdy dzień może mieć inny smak:...
  • Z bloga: fitfarmer

    Jest coś co sprawia więcej przyjemności niż wieczór z ciepłym kocem, rozgrzewającą i aromatyczną herbatką oraz czymś słodkim? Czymś, czego przygotowanie nie zajmie nam dużo czasu i ...
  • Z bloga: fitfarmer

    Jesienne, weekendowe poranki wymagają słodkiej oprawy i pięknego zapachu roznoszącego się po każdym domowym kącie. Złota, miękka i jeszcze ciepła chałka z gorącym mlekiem czy też ...
  • Z bloga: fitfarmer

    Kasza jaglana nie bez powodu otrzymała miano „królowej kasz”. Jest to jeden z tych produktów, o których nie da się powiedzieć niczego złego, a w dodatku można z niej przygotować mnóstwo...
  • Z bloga: fitfarmer

    Co prawda pomidorów wokół bez liku, więc wypadałoby przygotować shakshukę w sposób tradycyjny. Przygotowanie tego dania to nic prostszego! Pomidorki wyparzamy, obieramy ze skórki, podsmażamy...
  • Z bloga: fitfarmer

    Wszelkiego rodzaju kokotajle to doskonały sposób na nakarmienie swojego organizmu dużą porcją witamin i minerałów pochodzących z warzyw lub owoców. Nie ma lepszego momentu na dawki ...
  • Z bloga: fitfarmer

    Pełna wartości odżywczych quinoa, płatki owsiane, ulubione mleko i szczypta soli do smaku-tyle wystarczy, aby zaserwować coś pysznego z do prawdy niewielu składników! Proponowane przeze mnie ...
  • Z bloga: fitfarmer

    Ciasto z serii „szybko i na lato”. Jeżeli wróciliście własnie z wakacji, jesteście przejedzeni goframi z bitą śmietaną i lodami, bo pozwoliliście sobie w czasie urlopu na więcej, to to ...
  • Z bloga: fitfarmer

    Pieczywo to bezapelacyjnie podstawa naszej codziennej diety. Nie ma nic prostszego jak ukrojenie kromki chleba jako dodatek do śniadania, wzięcie pożywnej bułki do pracy, czy też zaserwowanie ...
  • Z bloga: fitfarmer

    Orzechy, bakalie, chipsy bananowe…wszystko te składniki to nic innego jak skarbnica dobroczynnych właściwości. Połączenie ich znajdziemy na sklepowych półkach pod skromną nazwą ...
  • Z bloga: fitfarmer

    Bardzo proste, a co ważniejsze-niezwykle zdrowe danie idealne na lekki, letni obiad. Zapraszam na bakłażany faszerowane „królową kasz”, ciągnącą mozarellą i słodkimi pomidorami, ...
  • Z bloga: fitfarmer

    Domowe, na bazie owoców i w tym przypadku również warzyw. Bez dodatku żadnych sztucznych składników. Z chrupiącym dodatkiem chipsów bananowych! Nic innego jak zielone, zdrowe i rozkoszne dla ...
  • Z bloga: fitfarmer

    Nie ma innej pory roku, która tak bardzo sprzyjałaby „sałatkowaniu” jak lato. Dostępność świeżych owoców i warzyw jest aktualnie na takim poziomie, że czasem ciężko podjąć wybór ...
  • Z bloga: fitfarmer

    Ciepłe dni wymagają dużej dawki orzeźwiających i dobrze nawadniających napojów. Oczywiste jest, że podstawowym spożywanym przez nas płynem powinna być woda (w ilości nie mniejszej jak ...
  • Z bloga: fitfarmer

    Amarantus nadal jest prawdopodobnie jednym ze zbóż, które pojawia się na naszych stołach w małych ilościach. Przyznaję się, że troszkę mnie to nie dziwi, ponieważ przez dłuższy czas ...
  • Z bloga: fitfarmer

    Szpinakowe naleśniki, czyli placki przepełnione wiosną! Aktualnie zieleń otacza nas na każdym kroku, więc nie można pozbawić jej też talerzy

Opis:

Prowadzisz bloga kulinarnego? Dodaj go do Targu Smaku i inspiruj innych swoimi przepisami!

×