Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
Fat-or-not

Adres bloga: fat-or-not.pl

0 osób polubiło ten blog

0 osób poleciło ten blog

0 odwiedzin w miesiącu

Blog dodany:
19.03.2016

  • Z bloga: Fat-or-not

    Nigdy nie byłam wielką fanką drożdżówek, chociaż w dzieciństwie (jak pewnie większość z Was) zajadałam się popularnymi wtedy serowcami czy też serowymi kołaczami. Nazwy były różne, ...
  • Z bloga: Fat-or-not

    Zastanawiałam się ostatnio, jakie są moje ulubione kuchenne zapachy. Prawdą jest, że ciężko przygotować coś, co pobije swoją wonią świeżo upieczoną szarlotkę z cynamonem. Ale niedawno ...
  • Z bloga: Fat-or-not

    Przepis na placek kokosowy pojawił się już na blogu (klik), ale dzisiaj wchodzimy w trochę inne klimaty. Mam dla Was recepturę na ciasto kokosowe z domową galaretką, które nie wymaga ...
  • Z bloga: Fat-or-not

    Pad thai, jak jego nazwa słusznie wskazuje, jest tradycyjnym daniem kuchni tajskiej. Sekret jego przygotowania tkwi w szybkim smażeniu potrawy w bardzo wysokiej temperaturze. Do tego, możemy ją ...
  • Z bloga: Fat-or-not

    Nie możemy wejść w Nowy Rok bez czegoś słodkiego, prawda? 😀 Żeby było chociaż trochę tradycyjnie to dzisiaj pojawi się przepis na dobrze znanego wszystkim batona w formie deseru. Przepis...
  • Z bloga: Fat-or-not

    Czy u Was już trwa świąteczny szał? Przyznam szczerze, że moja choinka nawet jeszcze nie jest ubrana, mimo, że pierniczki upiekłam tydzień temu. Co lepsze, pod drzewkiem zalegają już ...
  • Z bloga: Fat-or-not

    Kiedyś naprawdę nie przepadałam za schabem. Kojarzył mi się z suchą, pieczoną roladą, koniecznie czymś nafaszerowaną i polaną litrami sosu, żeby złagodzić gumiasty smak mięsa. Tak ...
  • Z bloga: Fat-or-not

    Mama dzisiaj doniosła mi, że w domu padła rekordowa liczba przygotowanych uszek do wigilijnego barszczu. Ulepiono ich aż 200 sztuk! Nieźle, co? 😀 Czy w Waszych domach funkcjonuje podział ...
  • Z bloga: Fat-or-not

    Wuzetka chyba zawsze należała do moich ulubionych ciast. Kiedy wchodziłam do cukierni to wybór był oczywisty, nawet jeśli z gabloty wołały do mnie wszystkie bezy, eklery i kremówki świata. ...
  • Z bloga: Fat-or-not

    Wyobrażacie sobie święta bez sałatki jarzynowej? Nie chodzi mi konkretnie o tradycyjną mieszankę ziemniaków, zielonego groszku, marchewki, pietruszki, selera i jajek, polanej słuszną ...
  • Z bloga: Fat-or-not

    W wielu tradycyjnych, polskich domach, na drugie danie (zaraz po rosole), wjeżdża mięcho w towarzystwie ziemniaków i surówki. Przygotowując bożonarodzeniowy obiad, zwykle decydujemy się na ...
  • Z bloga: Fat-or-not

    Oficjalnie rozpoczęłam świąteczne przygotowania! Od dzisiaj na blogu będą pojawiać się zdrowe przepisy, które mogą powędrować zarówno na wigilijny stół jak i rodzinny, ...
  • Z bloga: Fat-or-not

    Po udanej próbie przygotowania bezmięsnych burgerów z soczewicy i ziemniaków, przyszedł czas na prawdziwe jedzenie. 😀 Dzisiaj będziemy rzucać mięchem, które na końcu wyląduje na naszym...
  • Z bloga: Fat-or-not

    Amerykańskich czekoladowych babeczek Reese’s z nadzieniem z masła orzechowego nie muszę chyba nikomu przedstawiać. Przynajmniej w UKeju można je kupić w każdym supermarkecie, a nawet małych...
  • Z bloga: Fat-or-not

    Kiedy myślimy o pizzy to zaraz przed naszymi oczami pojawia się białe i puszyste ciasto, które z miejsca klasyfikujemy jako niezdrowe. I dobrze, bo ciasto, którego głównym składnikiem jest ...
  • Z bloga: Fat-or-not

    Przyszła jesień i nie może być inaczej: polskie jabłka zapełniają sklepowe półki. Jak obiecałam, zamieszczam przepis na mój ulubiony deser z ich udziałem, czyli szarlotkę. Na blogu ...
  • Z bloga: Fat-or-not

    Sezon jesienno-zimowy obfituje w przeziębienia. Pogoda się zmienia, dzień jest coraz krótszy, brakuje nam słońca i energii do porannego wstawania. Ciągle słyszymy, żeby budować odporność...
  • Z bloga: Fat-or-not

    Przychodzi niedziela to chyba najwyższy czas na coś słodkiego, prawda? 🙂  To zerknijcie poniżej na fit kokosanki, które znowu udało mi się przygotować bez dodawania cukru. Głównym ...
  • Z bloga: Fat-or-not

    Od kiedy jestem na diecie nisko-węglowodanowej, faszerowanie warzyw stało się dla mnie chlebem powszednim. Wcześniej to ryż lub kasza zajmowały miejsce na talerzu, a nie od dziś wiadomo, że ...
  • Z bloga: Fat-or-not

    Mam wrażenie, że pojawiło się tutaj dużo wegetariańskich przepisów. Prawda. Chyba łatwiej obchodzić mi się z warzywami, bo z nimi nie można nic zepsuć. Do mięsa trzeba mieć specjalną ...

Opis: