Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
Kuchnia z pasją. Szewską!

O gotowaniu z pasją, szewską!

Zobacz pełny opis

Adres bloga: kuchniazpasja.com

0 osób polubiło ten blog

0 osób poleciło ten blog

0 odwiedzin w miesiącu

Blog dodany:
11.01.2016

  • Z bloga: Kuchnia z pasją. Szewską!

    Propozycja dla diabetyków i gardzących słodzikami. Nie jest słodka, nie ma co oszukiwać. Korzystamy z naturalnego cukru obecnego w składnikach oraz wanilii, która w pewien sposób oszukuje ...
  • Z bloga: Kuchnia z pasją. Szewską!

    Jesień, a właściwie już zima ale udało mi się znaleźć w sklepie świeże zielone szparagi. Uwielbiam je! Skąd przypłynęły – nie chcę wiedzieć. Nie były idealne jak te kupione wiosną,...
  • Z bloga: Kuchnia z pasją. Szewską!

    Pyry z gzikiem to w Wielkopolsce ziemniaki z twarogiem. Często jedzone w piątek na obiad ze względu na postny charakter dania. Zamieniłem to obiadowe danie na przekąskę, którą można zjeść ...
  • Z bloga: Kuchnia z pasją. Szewską!

    Przepis znalazłem na stronie mojewypieki.com. Nie wymyśliłem go. Polecam, gdyż jest szybkie w przygotowaniu i bardzo aromatyczne i smaczne. Zmieniłem jedynie dekorację na polewę z białej ...
  • Z bloga: Kuchnia z pasją. Szewską!

    Jedliście kiedyś zielone ciasto? I nie mam tu na myśli znalezionego po dwóch tygodniach w lodówce. Sernik z zieloną herbatą i cytryną oczaruje każdego. Jeśli ktoś się boi, to mogę ...
  • Z bloga: Kuchnia z pasją. Szewską!

    Kolejny bardzo szybki przepis na makaron. Kilka składników, łatwa receptura, a danie bardzo wykwintne. Jeśli jeszcze zostały Wam grzyby po Bożym Narodzeniu to warto je wykorzystać zanim ...
  • Z bloga: Kuchnia z pasją. Szewską!

    Tort bezowy uwielbia każdy. Zrobienie go w domu nie jest bardzo trudne. Wymaga jedynie sporo cierpliwości, gdyż czas pieczenia to około 3 godzin. Polecam do niego aksamitny krem o aromacie róży....
  • Z bloga: Kuchnia z pasją. Szewską!

    Canelloni bez mięsa. Żywe kolory dodadzą optymizmu szczególnie teraz, gdy za oknem szaro. Składniki na 4 porcje: 12 rurek canelloni, opakowanie mrożonej dyni (w sezonie oczywiście 450g ...
  • Z bloga: Kuchnia z pasją. Szewską!

    Uwielbiam tarty, a Wy? Żeby było choć trochę zdrowiej zrobiłem spód z pełnoziarnistej mąki. Połączenie brokuła i wędzonego łososia wspaniale się komponuje ze śmietankowym musem. ...
  • Z bloga: Kuchnia z pasją. Szewską!

    Wbrew pozorom nic bardzo trudnego, chociaż uzyskanie takiej formy wymaga użycia obręczy cukierniczej albo specjalnej praski. Deser jest lekki i świeży. W dodatku mogę polecić każdemu, kto ...
  • Z bloga: Kuchnia z pasją. Szewską!

    Kto był w jakimkolwiek kraju arabskim na pewno pamięta aromat większości deserów. To róża. Zapach ten ma wśród Polaków tyle samo zwolenników, co przeciwników. Niektórzy twierdzą, że ...
  • Z bloga: Kuchnia z pasją. Szewską!

    Zrobienie samodzielnie bułek do burgerów to nie tylko satysfakcja. Spójrzcie przy następnej wizycie w sklepie na ilość polepszaczy i konserwantów, która znajduje się w gotowych produktach. ...
  • Z bloga: Kuchnia z pasją. Szewską!

    Ze śledziami bywają kłopoty, bo nie każdy je lubi. Jedni nie wyobrażają sobie bez nich Wigilii, ani spotkania przy wódce, a drugim na samą myśl skręca się żołądek. Proponuję kompromis. ...

Opis:

O gotowaniu z pasją, szewską!