Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
Bazując na smaku

Bazując na smaku można stworzyć niesamowicie zdrowe i oryginalne potrawy. Zapraszam! FB: ...

Zobacz pełny opis

0 osób polubiło ten blog

0 osób poleciło ten blog

0 odwiedzin w miesiącu

Blog dodany:
24.09.2015

  • Z bloga: Bazując na smaku

    Szybka pasta na chleb, choć chyba bardziej popularna jako dip do nachosów lub w zdrowszej wersji słupków marchewki, selera naciowego czy innych twardych warzyw :) Ja kocham, mój mąż nie ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Prosty przepis na pieczone ziemniaczki,  chrupiące z zewnątrz,  mięciutkie w środku :) 4-5 ziemniaków 4 łyżki oliwy 1/2 łyżeczki soli 3 ząbki czosnku świeży rozmaryn lub inne zioła...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Coś tak prostego to żaden przepis, można by powiedzieć. Ale gdybym się o takim połączeniu nie dowiedziała, to sama pewnie nigdy nie połączyłabym tych dwóch soków. Pyszny soczek, ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Wszystkie moje poprzednie wersje „rafaello” były ciężki i zbite, a ja wciąż szukałam czegoś lżejszego. A odkąd zobaczyłam przepis na lody ze śmietanki kokosowej, chodził za mną ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Grzane wino Wino na ciepło w takiej wersji smakuje mi najbardziej. Nie jest bardzo słodkie, na pewno nie tak jak to, które można dostać na straganach bożonarodzeniowych. Nie użyłam ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Popularne, choć jeszcze nie powszechnie znane. Banalne i pyszne, świetne jako dodatek do dania, choć u nas często jadane na kolację :) Frytki z batatów powinny pojawić się w każdym domowym ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Obrana i pokrojona w ten sposób pomarańcza smakuje zupełnie inaczej, jest duża bardziej wykwintna i wysublimowana. Mniam,.... Jest to też sposób na efektowne podanie pomarańczy, np. do ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Intensywnie kokosowa owsianka :) Pyszna! Poziom trudności:       łatwe Czas przygotowania:  kilkanaście minut Ilość porcji:                 2 Wartość ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Domowe mleko migdałowe Mleko roślinne można zrobić z migdałów, nerkowców, prawie każdych orzechów, ale też wiórków kokosowych :) Lepsze od kupnego, w końcu zupełnie naturalne, a do ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Kuchnia azjatycka jest jedną z moich ulubionych, a przyprawy i dodatki, które stanowią jej bazę idealnie pasują do jesiennej aury, kiedy trzeba zacząć się rozgrzewać na wszelkie sposoby. ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Zobacz jak przygotować ciasto na filmie Smaczne ciasto, które może nam się nieco kojarzyć z keksem ze względu na mnogość bakalii. Moja wersja to pewnie raczej Teabrack; brakuje w tym ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    scroll down for English Zobacz film :) Pyszne i zdrowe muffinki w kolejnej odsłonie :) W dwóch wersjach: z dynią i bez. Przepis z dynią jest w nawiasach :) Można do nich użyć otrąb jednego...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    scroll down for English Jeśli jeszcze o nich nie słyszeliście, jeśli jeszcze ich nie jedliście, to koniecznie wrzućcie parę pokrojonych na plasterki bardzo dojrzałych (wręcz ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Dwukolorowa zupa, czyli w sumie dwie, które robi się jednocześnie. Zainspirowana powidłami z nutą pomarańczy, które widziałam na moich wypiekach, postanowiłam to połączenie ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Owsiane placuszki bananowe Pyszny zamiennik tradycyjnych naleśników amerykańskich (pankejków). Te tradycyjne robi się z mąki pszennej z dodatkiem proszku do pieczenia i/lub sody oczyszczonej...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Owsianka w 15 minut Na zdjęciu owsianka dodatkowo z łyżką dżemu, obsypana sieminiem lnianym, pestkami dyni i jagodami goji. A nie w 45? To z płatków błyskawicznych pewnie. A nie. Z ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Chlebek bananowo-marchewkowy z jabłkiem Ciężki i pożywny deser, który może stać się również świetną propozycją na nieco odmienne śniadanie. Banankiem można zajadać się cały ...

Opis:

Bazując na smaku można stworzyć niesamowicie zdrowe i oryginalne potrawy. Zapraszam! FB: https://www.facebook.com/tastebased?ref=hl YT: https://www.youtube.com/channel/UCaBzfW7jDCeI1QN_HAcMbtQ