Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
Bazując na smaku

Bazując na smaku można stworzyć niesamowicie zdrowe i oryginalne potrawy. Zapraszam! FB: ...

Zobacz pełny opis

0 osób polubiło ten blog

0 osób poleciło ten blog

0 odwiedzin w miesiącu

Blog dodany:
24.09.2015

  • Z bloga: Bazując na smaku

    Pyszne sajgonki z nadzieniem mięsno-warzywnym czyli klasyczna przekąska azjatycka w sam raz na mecz :)     Poziom trudności:       łatwe Czas przygotowania:  30-40 ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Kurczak w mleczku kokosowym z warzywami, czyli szybki obiad z posmakiem orientu a la curry. Przepis idealny dla osób, które chcą spróbować swoich sił w kuchni azjatyckiej bez zagłębiania ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    W biedronce wciąż trwa festiwal zdrowej żywności, o którym mówiłam na YouTube, czas więc wykorzystać niektóre produkty, które tam zakupiłam. Ten przepis to szybki obiad w tygodniu, ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Jedno z najprostszych dań, które doskonale smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno. Indyk jest mięsem szczególnie polecanym na diecie oraz w odżywianiu dzieci. Pewnie ze względu na dużo ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Kolejna prosta propozycja dla zabieganych. Zdrowo, smacznie i szybko! Polędwiczka wieprzowa, do tego zdrowy brokuł i wiążący wszystko wyrazisty sos sojowy. Pyszne połączenie, które sprawdza ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Tym razem proponuję rzadko u mnie spotykane rozwiązanie, czyli obiad z półproduktu. Skorzystałam w przepisie z gotowego sosu chili, choć można się skusić i przygotować wersję ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Proste do zrobienia danie z podstawowych składników. Każdy sobie poradzi, każdemu też powinno smakować :) Nie jest dietetycznie, nie emanuje ta potrawa też zdrowymi fluidami, za to będzie ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Proste danie z kurczaka, bardzo popularne w Stanach, gdzie myślą, że to włoski przysmak. Ale tutaj jest bardziej jak z naszą rybą po grecku, o której w Grecji nikt nie słyszał. Kurczak w ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Bardzo proste danie, które może stanowić podstawę do wielu wariacji na temat. Niewiele składników, mało przypraw, a smak grzybków i cebulki tworzy klimat jak u mamy. Czasem robię te bitki z ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Kasza jaglana, chorizo i vinaigrette czyli piekielne niebo w gębie No może nie piekielne, choć już nie raz się przekonałam, że mój poziom ostrości to wyższy stopień wtajemniczenia. ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Muffiny jajeczne czyli omlet w kształcie babeczki. Mniej kłopotliwe niż tradycyjne omlety. Nie trzeba nad nimi stać, nie trzeba obracać – nie mogą się nie udać :) U nas często na kolację,...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Kolejna propozycja na zdrowe, choć tym razem nie odchudzone, danie z makaronem. Przepis podpatrzyłam w programie Andrzeja Polana „Czy na pewno umiesz gotować?”. Głównym bohaterem był w ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Zobacz jak łatwo robi się ten gulasz :) Wciąż staram się ten przepis udoskonalić, by dorównać daniu, które jadłam w Pradze w restauracji Ferdynand. Jeszcze mi daleko, choć ten prosty ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Zobacz jak ją zrobić na filmie Jedna z moich ulubionych zup, zdecydowana faworytka mojego męża i z lupą by szukać komu nie smakowała. Ostrość trzeba dostosować do swoich możliwości i ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    To nie będzie przepis prosto z Meksyku. Wołowina będzie nie w kawałkach, będzie za to sos Worcestershire i wino. Koniecznie musi być ostre, w końcu to chili! Nie zabraknie dobrej czekolady, ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Lekkie kokosanki scroll down for English Pyszne nieskomplikowane kokosanki są niskokalorycznym i całkiem zdrowym deserem. Dodaję ksylitol zamiast cukru i w ten sposób zmniejszam ilość ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    czyli wieprzowina po węgiersku przyrządzona przy pomocy google translate Bardzo lubię kuchnię węgierską, ale chciałam spróbować czegoś nowego. Na polskich i angielskich stronach nie ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Delikatne mięso i grzyby o orzechowym posmaku z nutą szałwi w tle Czas przygotowania:  30 minut Ilość porcji:                 2 Wartość kaloryczna:   300 kcal Składniki: 250...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Indyk z kurkami w płatkach migdałowych Delitakne mięso z równie subtelnymi grzybkami i orzechami. Podprażenie migdałów wydobywa z nich głębię, która nadaje subtelny charakter całemu ...
  • Z bloga: Bazując na smaku

    Zupa z czerwoną soczewicą i chorizo Pyszna i pożywna zupa, która nie potrzebuje drugiego dania by stanowić kompletny posiłek. Zaprasza aromatem, i świetnie rozgrzewa. Idealna na ...

Opis:

Bazując na smaku można stworzyć niesamowicie zdrowe i oryginalne potrawy. Zapraszam! FB: https://www.facebook.com/tastebased?ref=hl YT: https://www.youtube.com/channel/UCaBzfW7jDCeI1QN_HAcMbtQ