Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

Adres bloga: frosch.blogspot.com

0 osób polubiło ten blog

0 osób poleciło ten blog

0 odwiedzin w miesiącu

Blog dodany:
08.05.2015

  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Karczochy to wytworne i niskokaloryczne warzywo, zarazem najseksowniejszy naturalny afrodyzjak. Nie może ich zabraknąć na walentynkowym stole. Przyrządź je ukochanej osobie!Nie jest łatwo je ...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Bataty to doskonały zamiennik tradycyjnych ziemniaków lub chociażby urozmaicenie naszej diety. Są dużo zdrowsze, mają niższy IG i tak jak kolor wskazuje pełne są karotenoidów.Bataty ...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Chałwa słonecznikowa to doskonała i zdrowa przekąska. Niepozorne pestki słonecznika kryją w sobie wiele składników odżywczych korzystnych  dla naszego zdrowia. To rewelacyjne źródło ...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Pesto marchewkowe to wegańska pasta kanapkowa, składająca się z surowej marchewki, oliwy i pestek słonecznika. Świetnie się prezentuje i jest bardzo smaczna.Kolejny zdrowy dodatek na kanapki ...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Jarmuż to prawdziwy superfood, ma niezwykłe właściwości odżywcze i zdrowotne dla naszego organizmu. Poza tym to jedyne dostępne przez całą zimę świeże warzywo prosto z ogrodu.Powinno ...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Czerwona kapusta pekińska debiutuje na rynku. Jest nie tylko smaczna, ale i bardzo zdrowa, bo czerwone barwniki - antocyjany - to naturalne antyoksydanty.Przedstawiam odmianę Scarlette, o ...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Barszczem można się  delektować nie tylko w formie płynnej i na gorąco. Proponuję przygotowanie barszczu w formie galaretki. Barszcz na zimno i w zestalonej formie kompletnie nic nie traci na...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Czerwona kapusta to doskonały dodatek do drobiu i dziczyzny, dlatego jesienią i zimą to jej najlepszy czas.Jest bogatsza w wartości odżywcze od białej  krewniaczki,Obecne w czerwonej ...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Potrawy z dyni są proste, sycące i pełne beta-karotenu. Beta-karoten doskonale pobudza odporność organizmu i jest silnym przeciwutleniaczem, nie ma zatem lepszego warzywa na jesienno-zimowy ...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Jedzenie dynii szczególnie polecane jest na surowo, bo nic nie tracimy z cennych witamin. Najłatwiej zrealizować to zalecenie przygotowując prosty i smaczny koktajl śniadaniowy.Towarzystwo ...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Kapusta pekińska w jesiennej odsłonie, duszona z papryką i boczniakami. Zazwyczaj z kapusty pekińskiej przygotowujemy surówkę, a podana na gorąco jest jeszcze smaczniejsza. Nie wymaga ...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Nasturcja ma intensywny, ostry, pieprzowy smak i wszystkie części rośliny są jadalne. Najdłużej ze wszystkich kwitnących roślin zdobi ogród, bo kwitnie do pierwszych przymrozków, także ...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Początek września to najlepszy czas na przygotowanie przetworów pomidorowych. Warzywa i owoce najlepiej zawsze przetwarzać na koniec sezonu, są wówczas mocno dojrzałe i mają dużo naturalnej...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Lody czekoladowe powinny być kremowe, gęste i budyniowe, czytam w Jadłonomii i właśnie lody z przepisu Marty były inspiracją do powstania moich dzisiejszych .Całkowicie się zgadzam, a że...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Lody arbuzow z kiwi są pyszne i bardzo orzeźwiające, to podstawa wakacyjnego menu i to nie tylko dla dzieci.Domowe lody nie mają sobie równych. Niestety skład lodów ze sklepu pozostawia wiele...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Pyszna surówka z młodej kapusty, cukinii i rzodkiewek. Sprawdzi się jako dodatek do mięs, także z grilla, na lekkie danie lub kolację.To pomysłowe połączenie podpatrzyłam w sierpniowym ...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Młoda kapusta to niewiele kalorii, za to dużo błonnika i ogrom witaminy C (4x więcej niż w kiszonej), a młoda kiszona - prosty rachunek!Młoda kiszona kapusta smakuje zupełnie inaczej niż ...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Surówka z młodej kapusty, kto jej nie zna?Lepiej zjeść ją na surowo, bo tak dostarczy najwięcej witaminy C, bo młoda kapusta ma jej dużo więcej niż dojrzała, biała główka.Surówka z ...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Bakłażan faszerowany ciecierzycą to pyszny kompletny obiad lub super kolacja, tym razem bez dodatku mięsa, uczta dla wegetarian. Łódeczki bakłażana wypełnia ciecierzyca z marchewką ...
  • Z bloga: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

    Syrop z kwiatów czarnego bzu to prawdziwy rarytas i nie tylko w znaczeniu kulinarnym, ale ze względu na swoje właściwości zdrowotne. To bogactwo flawoniodów (kwercetyna, rutyna, kemferol), ...

Opis: