Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
Studio Kuchnia

Adres bloga: www.studiokuchnia.pl

1 osób polubiło ten blog

0 osób poleciło ten blog

0 odwiedzin w miesiącu

Blog dodany:
06.03.2015

  • Z bloga: Studio Kuchnia

    W zimowe wieczory uwielbiam przygotować dania, które są szybkie i pełne smaku. Ten makaron z mięsem jest świetnym pomysłem na takie zimne dni. Dodałam do... The post Makaron z mięsem ...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

    Burger z wołowiną i niezwykle pysznym sosem z borówek! Jest to idealny przepis na weekendowy comfort food.  Niektórzy z was wiedzą, że trzy lata temu otworzyłam food trucka i... The post ...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

    Nadchodzi sezon letni i myślę, że my wszyscy potrzebujemy czegoś zdrowszego i lżejszego, jak ta sałatka z mnóstwem warzyw, grillowanymi nektarynkami, kurczakiem i sosem z... The post Sałata z...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

    Uwielbiam zrobić i zjeść dobrą pizzę, robię je przynajmniej 2 razy w miesiącu. Najlepsze są te na cieniutkim spodzie z dodatkami pełnymi smaku, jak ta pizza!... The post Libańska pizza z ...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

    Kurczak z moimi ulubionymi przyprawami i rabarbarem zapiekany w piekarniku jest naprawdę bardzo dobry. To danie jest pełne wielu wiosennych smaków, struktur i jest łatwe do... The post Kurczak ...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

    Kolorowa sałatka obiadowa pełna warzyw i wspaniałych smaków. Podana na ciepło z pieczoną cykorią, suszonymi pomidorkami i boczkiem, ona jest lekka, szybka i doskonała na... The post Sałatka ...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

    Nic nie przebije dania jednogarnkowego z kurczakiem, po prostu czuję, że każdy to kocha. Jest to zdrowe comfort food. To danie jest proste, szybkie i... The post Kurczak po marokańsku z daktylami...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

    Jarmuż, pieczarki, wołowina i czosnek: ten przepis zawiera kilka moich ulubionych smaków. Kiedy wszystkie one zostaną wymieszane z mascarpone i tagliatelle, otrzymamy najbardziej kremowy, ...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

    Jedno z moich ulubionych potraw... Mogłabym to jeść co tydzień:) Miska pełna mięciutkich gnocchi z rozpływającą się w ustach potrawką drobiową i jarmużem. Koniecznie musicie ...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

    Jagnięcina wolno duszona w sosie piwnym z dodatkiem świeżej żurawiny i dyni. Jest to danie jednogarnkowe, solidne, lecz zaskakująco lekkie z charakterystycznym słodkim smakiem ciemnego ...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

    Nie ma nic bardziej pocieszającego aby rozjaśnić deszczową pogodę, niż miska pełna mięciutkich, domowo robionych gnocchi z pulpetami duszonymi w pomidorowym sosie. Do sosu dodałam... The ...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

    Pełne smaku wołowe burgery wzbogacone bazylią, czosnkiem i szalotką. Podałam je z grillowanym serem halloumi, chrupiącą sałatką z marchewki i mango oraz z wstążkami z... The post ...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

    Roladki z bakłażanem nadziewane quinoa, mięsem mielonym i szparagami. Roladki upiekłam z sosem pomarańczowym, parmezanem i orzeszkami pinii oraz podałam z rukolą pokropioną winegretem z... ...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

    Tagliata to włoska klasyka. Podstawą jest krótko pieczona i cięta polędwica wołowa z rukolą i parmezanem. Ja podałam ze szparagami i wspaniałym sosem z parmezanu. Danie jest... The post ...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

       Kurczak gotowany w mleku kokosowym ze szparagami i pieczarkami brunatnymi. Jest to nie tylko bardzo aromatyczne azjatyckie danie, ale jest także łatwe i szybkie. Zdrowe... The post Kurczak z ...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

    Drożdżowe podpłomyki z soczystym kurczakiem, ciecierzycą i sosem z pieczonego bakłażana. Całość włożyłam na 5 minut do piekarnika, podpłomyki wyszły idealnie chrupiące i... The post ...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

    Idealne danie, które często przyrządzam kiedy mam mało czasu a chcę postawić coś pożywnego i smacznego na stół. Poznajecie się w takiej sytuacji? Mam... The post Makaron z chorizo w sosie ...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

    Cieniutko pokrojone carpaccio wołowe, któremu towarzyszy sałatka z rukoli i seler z chrzanem. Podane z jajkiem na twardo i ciabiattą. Carpaccio z rukolą to... The post Carpaccio z selerem i ...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

    Lekkie i delikatne wytrawne babeczki, wypełnione nadzieniem z trzech serów, szpinaku i prosciutto, pieczone z jajkiem przepiórczym. Fantastyczne, niezwykle proste i szybkie w przygotowaniu.... The...
  • Z bloga: Studio Kuchnia

    Soczyste udka z kurczaka w delikatnym sosie pomidorowym. Do pomidorów dodałam troszkę dżemu borówkowego, przez to sos nie stał się słodki lecz uzyskał na... The post Udka duszone w sosie ...

Opis: