Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
Pasja tworzenia

0 osób polubiło ten blog

0 osób poleciło ten blog

0 odwiedzin w miesiącu

Blog dodany:
29.01.2015

  • Z bloga: Pasja tworzenia

    Klasyka gatunka Oryginalnie wykonana nie ma sobie równych. Co prawda oryginał wiąże się również ze sporą porcją kalorii, dlatego niezbyt często ją przyżądzam, ale zdecydowanie nie ma ...
  • Z bloga: Pasja tworzenia

    Tak, tym razem raj dla mojego męża Wszystkie składniki, które uwielbia, myślę, że innym też może posmakować Czytaj więcej »
  • Z bloga: Pasja tworzenia

    Tak- dzisiaj coś dla mnie, bezmięsne z zieleniną, Tak- dzisiaj MONSZ je coś innego ;-)on miał wczoraj Pierwotnie miały być z suszonymi pomidorkami, ale okazały się do wyrzucenia, ...
  • Z bloga: Pasja tworzenia

    Kolejna zmiana zamieszkania i kolejna zmiana upodobań -uzalżnienie ze szparagów przerzuciło się na awokado A jak mówi awokado- Jestem tłusty ale to dobry tłuszcz ! :D Czytaj więcej »
  • Z bloga: Pasja tworzenia

    Gdy nadchodzą chłodniejsze dni, makaron cieplutki, syty- niestety nie najlżejszy. Za to oryginalny - warty grzechu ;) Czytaj więcej »
  • Z bloga: Pasja tworzenia

    Totalna improwizacja, Czyli wszsytko co mogłabym pamiętać z azjatyckich składników- do sosu +co mam na obiad. A tak właśnie się złożyło, że miałąm pod ręką wszsytko ;) A no i ...
  • Z bloga: Pasja tworzenia

    Śniadanie mistrzów Czyli moje ukochane awokado i równie ukochane jajko w koszulce I tutaj nawet mój mąż, którego muszę sposobem zachęcać do awokado był zadowolony, Jajko i bekon zrobiły ...
  • Z bloga: Pasja tworzenia

    Idealne do pracy czy szkoły. Zamiast tortilli, możemy właśnie użyć naleśników zrobionych na słono. a do środka ulubione rzeczy. Z reguły robiąc naleśniki lekko solę masę, smażę, a ...
  • Z bloga: Pasja tworzenia

    Bardzo szybka przystawka, na spotkanie z przyjaciółmi albo tak po prostu :) Czytaj więcej »
  • Z bloga: Pasja tworzenia

    To co rybka lubi najbardziej. Słodkie pomidorki, rukola, SER! Czytaj więcej »
  • Z bloga: Pasja tworzenia

    Bardzo czekoladowy Bardzo prosty Bardzo szybki  Bardzo bardzo :) Idealny na niekaloryczny a czekoladowy deser. Nawet mój mąż, który nie przepada za awokado bo jak sam mówi :"mało w nim ...
  • Z bloga: Pasja tworzenia

    Dopiero w niedawnym czasie zaczęłam eksperymenty z soczewicą i naprawdę nie wiedziałam, że jest taka smaczna. Teraz staram się przynajmniej raz na tydzień coś z nią lub z niej wymodzić ...
  • Z bloga: Pasja tworzenia

    Brownie to typowe amerykańskie ciasto, płaskie, bardzo czekoladowe. Z reguły bez dodatków lub z dodatkiem orzechów. Mocny czekoladowy smak warto przełamać kwaskowym smakiem owoców, jak np. ...
  • Z bloga: Pasja tworzenia

    A to kompromis pomiędzy fast-fordem a mną :) Bardzo smaczne, mąż powiedział, że całkiem całkiem. A wiedział, że ani grama mięsa tam nie ma. Czyli spory plus :) Czytaj więcej »
  • Z bloga: Pasja tworzenia

    Niedziela czy sobota, pozwalająca na grzebanie się w kuchni sprzyja wykorzystaniu wyobraźni. Aczkolwiek to śniadanko nie zajmuje na tyle dużo czasu by nie można było nim cieszyć się na ...
  • Z bloga: Pasja tworzenia

    Idealne na tę potrę roku. Tak naprawdę miałam z nimi do czynienia pierwszy raz, ale nie ostatni. W smaku przypominają słodkie ziemniaki, Jednak bardziej mięsiste. Bardzo dobrze nadają się ...
  • Z bloga: Pasja tworzenia

    Nie ma nic lepszego jak wrzucić wszsytko do piekarnika i czekać na śniadanko. To akurat śniadanie tylko dla mojego męża. Gdy usłyszał, że ja jem znowu awokado :) Mówi nieeeeeeeeee.... :p ...
  • Z bloga: Pasja tworzenia

    Tu wyjątkowo mój MONSZ popisał się w kuchni. I wyszło mu to znakomicie. Musze go wykorzystywać częściej :) :) Czytaj więcej »
  • Z bloga: Pasja tworzenia

    Może i często pojawiają się u mnie makarony, ale co zrobić po prostu uwielbiam je. Jak to się działo, że za dzieciaka nie za bardzo  za nimi przepadałam. Widocznie teraz nadrabiam. Co ...
  • Z bloga: Pasja tworzenia

    Nigdy nie jadłąm takich rzeczy, ale kiedyś kolega poczęstował mnie właśnie takimi papryczkami (kupionymi oczywiście) i bardzo mi posmakowały. Stwierdziłam, że to nie może byś specjanie...

Opis: