Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
jedz i smakuj

0 osób polubiło ten blog

0 osób poleciło ten blog

0 odwiedzin w miesiącu

Blog dodany:
16.11.2014

  • Z bloga: jedz i smakuj

    Walentynki-najnowszy numer Magazynu Aromat Lubelskiej Blogosfery Kulinarnej dostępny jest już w sieci (klik).Wydanie jest to specjalne, gdyż to wyjątkowy dzień pełen pocałunków, ...
  • Z bloga: jedz i smakuj

    Dziś rano od naszego Brzdąca usłyszałam "mamo ciasio" i tak oto powstały te przepyszne babeczki. Biszkoptowe babeczki z cynamonem, z odrobiną olejku z pomarańczy. Cóż to za smak, ach co ...
  • Z bloga: jedz i smakuj

    Śledzie uwielbiam, niemalże w każdej postaci. Podstawą smacznych śledzi jest dobrze przyrządzona zalewa. W tym przepisie z dodatkiem oleju rzepakowego, rydzowego i octu balsamicznego. ...
  • Z bloga: jedz i smakuj

    Połówki jabłek zanurzone w cieście na bazie serka homogenizowanego, ale bez jajek. Pyszne, rozpływające się w ustach, coś pomiędzy kruchym a francuskim. Znika w tempie ekspresowym. ...
  • Z bloga: jedz i smakuj

    Najnowszy, niczym mikołajkowy prezent, numer magazynu Aromat #11 Zima 2017 (klik) dostępny jest już w sieci. Jest to internetowy kwartalnik Lubelskiej Blogosfery Kulinarnej.  Piękna okładka...
  • Z bloga: jedz i smakuj

    Rybne kotleciki goszczą na naszym stole coraz częściej. Przede wszystkim dzięki temu, że są pyszne a ponadto zdrowe:). Smakują dorosłym domownikom, Brzdącowi również:) Specjalistą w ...
  • Z bloga: jedz i smakuj

    Śpieszę się pochwalić, że piernik staropolski już nastawiłam. Od wczoraj leżakuje u mnie w garażuJ Piernik staropolski, by nabrał wyjątkowego smaku, powinien leżakować 4-6 tygodni ...
  • Z bloga: jedz i smakuj

    By przygotować te smaczne babeczki potrzebujesz kubeczka, takiego po małym jogurcie naturalnymnajlepiej też, aby był suchy. Taki właśnie kubeczek będzie miarką do odmierzania ...
  • Z bloga: jedz i smakuj

    Bardzo smaczne jest ta sałatka z węgierką, choć można użyć innego rodzaju śliwki równieżJ Węgierka pokrojona w cieniutkie plasterki, podana w sałatce. W sam raz na jesienne drugie ...
  • Z bloga: jedz i smakuj

    Puszyste, rozpływające się w ustach drożdżowe bułki. W dodatku ze śliwką w środku w połączeniu z kremowym serem to idealne drugie śniadanie! Drożdżówki te nie wymagają wiele pracy ...
  • Z bloga: jedz i smakuj

    Najnowszy jesienny numer magazynu Aromat- Lubelskiej Blogosfery Kulinarnej dostępny jest już w sieci (klik). Miło jest mi się pochwalić,że to nasz 10 numer!!! W środku mnóstwo przepisów...
  • Z bloga: jedz i smakuj

    Kawałek śliwkowego ciasta w pierwszy dzień jesieni. Przy takiej zimnej, deszczowej do kubka gorącego mleka, herbaty czy kawy będzie w sam raz. Przepyszne i aromatyczne ciasto jogurtowe ze ...
  • Z bloga: jedz i smakuj

    Cukinia w formie wytrawnych babeczek smakuje wybornie. Zioła i przyprawy dodaj do smaku, takiego, jaki lubisz najbardziej. Wytrwane babeczki z cukinii świetne do spakowania jako drugie ...
  • Z bloga: jedz i smakuj

    Szampańska galaretka z malinami to jeden z ulubionych moich letnich deserów. Galaretka na bazie wina musującego (potocznie nazywanego szampanem) lub w łagodniejszej wersji napoju o smaku ...
  • Z bloga: jedz i smakuj

    Nie ma jak sernik w trzech kolorach: czekoladowy biszkopt a na nim dwie sernikowe warstwy w różnych barwach.. Kompozycja smaków również wspaniała, struktura niczym ptasie mleczko. Po prostu ...
  • Z bloga: jedz i smakuj

    Sałatka z zielonego groszku, mięty i innych dodatków. Na upał z małą ilością słońca w sam raz. Wyśmienite połączenie smaków i kolorów. Najlepiej wykorzystać groszek świeżo ...
  • Z bloga: jedz i smakuj

    To masełko –smarowidełko jest niezwykle smaczne. Masło w połączeniu z serem feta, czosnkiem, natką pietruszki i sokiem z cytryny. Wszystko to zmiksowane. Można dolać ciut oleju ...
  • Z bloga: jedz i smakuj

    Budyń piertuszkowo-waniliowy z musem z czarnej porzeczki jest delikatny, w połączeniu z wyraźnym, nieco kwaskowatym smakiem czarnej porzeczki. Super!!! Wyśmienity letni deser. Pełnia ...
  • Z bloga: jedz i smakuj

    Czekoladowe naleśniki z nadzieniem serowo- malinowym. Ponadto przemycona odrobina tzw. samego zdrowia.  Kusi smakiem i kolorami. Przepyszne zestawienie. Świetna propozycja na letni, słodki ...
  • Z bloga: jedz i smakuj

    Pyszne zawijane bułeczki -w sam raz na zaczynający się długi weekend. Pizzerinki ślimaczki jedzone na świeżym powietrzu: pikniku czy grillu, wyjątkowo smakują. Z pomidorowym sosem, ...

Opis: