Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
Udziec indyczy pieczony w piekarniku parowym lub zwykłym
1000 g udźca indyczego bez skóry i kości
2 łyżki Delikata Uniwersalnego lub 2 łyżeczki soli
1 łyżka ...
Łosoś marynowany w musztardzie, miodzie i czosnku
350-400 g świeżego, surowego łososia ze skórą (płat)
400- 450 g soli
3 łyżki soku z cytryny
3 łyżki ...
Cukiniowe placuszki z piekarnika * (8 szt.)
400-450 g cukinii
150 g ricotty
50 g bułki tartej
1 jajko
50 g parmezanu lub pecorino romano
1 łyżeczka ...
Tarta z jabłkami
Ciasto:
165 g mąki
45 g cukru pudru
140 g zimnego masła
szczypta soli
Warstwa serowa :
250 g serka kremowego , najlepiej Philadelphia...
Baleron białoruski - szynkowar ( wersja light)*
1 kg mięsa kurczaka bez skóry i kości (po 500 g udek i piersi kurczaka)
2 ząbki czosnku lub 2 łyżeczki czosnku granulowanego...