Targ Smaku

Informujemy, że z dniem 21.03.2018 ustateczniamy serwis targsmaku.pl.
Ustatecznienie serwisu oznacza brak możliwości logowania do serwisu oraz dodawania nowych przepisów. Jeżeli chcesz usunąć swój przepis z targsmaku.pl, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta kontakt@targsmaku.pl
CHEFwszystkichCHEFow

0 osób polubiło ten blog

0 osób poleciło ten blog

0 odwiedzin w miesiącu

Blog dodany:
24.09.2014

  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Dawno mnie tu nie było. Dużo pracy i nowych wyzwań Teraz karmię sportowców i nie tylko moimi daniami. Dieta pudełkowa dla zapracowanych. Polecam! A dzisiaj temat z innej beczki – dodatki do ...
  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Uwielbiam jajka! Jem ich całkiem sporo w różnych postaciach. Zapewne część z Was teraz pomyśli, że zapewne mam wysoki cholesterol i pokręci głową z politowaniem. Jednak nie! Najnowsze ...
  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Chodząc po targu czasami mam wrażenie, że wyglądam jak zabawka z obrotową głową. Rośliny obrodziły i to w nalepszej krasie! Piękne, świeże, kolorowe, obłedne warzywa i owoce! Teraz kiedy ...
  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Bywają takie dni kiedy otwierając lodówkę znajduję tam ‚smutne’ warzywa i resztki dosłownie wszystkiego. Nie chce się iść do sklepu, a w brzuchu odzywa się mały wiercący głód… ...
  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Wśród moich przyjaciół jest sporo osób uczulonych na gluten i nie jest to moda czy dieta cud tylk prawdziwy problem, który kończy się bardzo nieprzyjemnie po jakimkolwiek zjedzeniu produktów ...
  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Tak, risotto z truskawkami! To nie jest deser, puding czy nawet słodkie danie, to pełnoprawne danie główne – wytrawne! Dziwi? Na pewno zadziwi Was smakiem, bo truskawki podbijają smak całego ...
  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Pierś z kurczaka uważana jest za delikates i najlepszą część we wszelakim drobiu. Dzisiaj chcę obalić ten mit i pokazać Wam takie małe cacka, które są o niebo lepsze od piersi. Tak na ...
  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Czereśnie lub inne owoce pestkowe są idealnym składnikiem tej letniej sałatki. I NIE jest ona deserem! Idealnie pasuje do obiadowego dania, humusu czy warzyw. Zamiast czereśni możesz użyć ...
  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Lato w pełni, a co za tym idzie sezon piknikowy. Znacznie lepiej jest jeść w plenerze na kocu z przyjaciółmi niż w zamkniętym mieszkaniu, prawda? Dlatego przygotowałem coś ekstra do dzielenia...
  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Dzisiaj na lekko ale jednocześnie bardziej konkretnie, bo tą sałatką można się najeść! Tak panowie sałatką można się najeść;) Jednym ze składników jest ciecierzyca, która w 100g ma ok...
  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Mam problem z zupami…brzmi to jak wyznanie ze spotkania AA Uwielbiam zupy krem, a takich brakuje w tradycyjnej polskiej kuchni, większość ma kawałki warzyw czy innych wkładek. Postanowiłem to ...
  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Słowo ‚rabambar’ sprawia mi duże problemy, które ku uciesze przyjaciół nadal niezgrabnie wymawiam…’rabubar’ Polski język, trudny język:) Niedawno był waży Manchasteru United i ...
  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Ragu vs Bolognese Włoska kuchnia, uwielbiana przez wszystkich, jest słynna dzięki prostocie i nieskomplikowanym przepisom. Ale zwłaszcza dzięki słynnym makaronie. Sosów do tych makaronów i ...
  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Wracam:) Nie było mnie tu trochę przepraszam,  duuuużo zmian i nowych obowiązków zajęło mi większość czasu. Ale już jestem i będę się z Wami dzielił kolejnymi przepisami. Dzisiaj ...
  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Idą święta, a jak Wielkanoc to oczywiscie ciasta. Dzisiaj zaproponuję bardzo proste ale też bardzo aromatyczne ciasto, które robi się w malakserze…zero brudzenia misek, ubijania białek czy ...
  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Przyjeżdzając do obcego kraju każdy zmierza się z tradycyjnymi, a dla obcokrajowców, ‚dziwnymi’ daniami lub produktami danego kraju. Będąc we Francji bedzie to baaardzo dojrzały ser ...
  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Zasadził dziadek rzepkę w ogrodzie, Chodził tę rzepkę oglądać co dzień. Wyrosła rzepka jędrna i krzepka, Schrupać by rzepkę z kawałkiem chlebka! Więc ciągnie rzepkę dziadek niebożę, ...
  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Zimowy brak świeżych warzyw doskwiera chyba każdemu, no ale trzeba sobie jakoś radzić! Warzywa korzeniowe tak poularne w Polsce tylko czekajó na odrobinę więcej troski i atencji. Trochę magii...
  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Składniki/Ingredients: 1 kg wołowych żeberek/flat beef ribs 3 ząbki czosnku/garlic cloves 2 papryczki chili/ fresh chilis 2 gwiazdki anyżowe/anise stars 1 trawa cytrynowa/lemon grass 150 ml ...
  • Z bloga: CHEFwszystkichCHEFow

    Skrzydełka z kurczaka są odrobinę niedoceniane, ale gwarantuję, że można z nimi zdziałać cuda! Sos, którego używam jest pełen smaku i przyjemnej pikanterii. Często używam go w mojej ...

Opis: